Foto: Duravit

Van 'natte cel' tot feel-good badkamer

Licht heeft een grote invloed op het persoonlijk welzijn en zorgt voor een fijne sfeer, vooral in het donkere seizoen.

17 Januari 2024
  • Goede verlichting zorgt voor een natuurlijke en relaxte badkamersfeer
  • Uniek comfort dankzij indirecte verlichting
  • Uitgebalanceerde materiaalmix onderstreept het badkamerdesign
  • Vorm en kleur maken de inrichting compleet

Licht heeft een grote invloed op het persoonlijk welzijn en zorgt voor een fijne sfeer, vooral in het donkere seizoen. Met indirecte lichtbronnen verandert de natte cel in een perfecte feel-good badkamer, omdat de badkamer steeds meer een plek voor regeneratie en ontspanning wordt. Als tegenwereld voor de drukte van het dagelijks leven beantwoorden de badkamers van Duravit aan deze behoefte aan terugtrekking en geborgenheid met harmonieuze badkamerseries.

Vitrium: natuurlijke materiaalmix, specifiek verlichting

Wastafels van fraai mineraalgietwerk, consoleonderkasten met een fijn metalen frame en fronten van glas met achtergrondverlichting, hout of verschillende decors - Vitrium van Christian Werner maakt indruk met een verfijnde compositie van verschillende materialen. Het natuurlijk ogende ensemble creëert een harmonieuze sfeer, die perfect wordt geaccentueerd door indirecte lichtbronnen. De verlichtingselementen transformeren de badkamer in een echte feel-good ruimte. In combinatie met doorschijnende fronten van Parsol-glas brengen de Vitrium-meubels warmte in het interieur en toveren ze de badkamer thuis om tot een persoonlijke ontspanningsplek.

Qatego: lineaire meubelen en zacht afgeronde sanitair objecten

De badkamerserie Qatego van Studio F.A. Porsche richt zich op de harmonieuze spanning tussen geometrisch vormgegeven meubels en afgeronde sanitair objecten. Passend bij het witte keramiek is het badkamermeubel verkrijgbaar in acht kleuren, variërend van glanzend wit tot naturel, ingetogen nuances zoals taupe mat en basalt mat tot krachtige tinten zoals grafietmat. Bovendien ronden houttinten het natuurlijke kleurenspectrum van Qatego af. Bovendien maken verlichte, open vakken de strakke geometrie van het meubilair los en brengen gezelligheid en transparantie in de badkamer. Favoriete producten of decoratieve schalen en vazen ??vinden hier hun plaats en worden effectief tentoongesteld.

www.duravit.nl

Reacties