Uitbreiding LoooX collectie: toiletaccessoires in wit en matzwart

Uitbreiding LoooX collectie: toiletaccessoires in wit en matzwart

10 December 2020

Onze LoooX collectie is uitgebreid met nieuwe kleuren! Deze kleuren matchen helemaal met de industriële badkamertrend. Zo zijn verschillende items uit onze Closed serie uitgebreid met de kleur matzwart én wit. De Rail & Roll accessoires (wc-rol- en hand- doekhouder) zijn naast rvs en matzwart, nu ook leverbaar in de kleur wit. Je leest het hieronder!

LoooX matzwart – CL8 t/m CL11

Bij LoooX hebben we veel items in de kleur matzwart, zoals spiegels met zwarte details, waskommen en verlichting. Ook kregen we steeds meer toiletaccessoires in het matzwart. Een goede zet, want na dit succes zijn nu ook de CL8 t/m CL11 uitgebreid in de kleuren matzwart. Dit zijn onze inbouw varianten van onze toiletborstel en prullenbak. Beide mooi in de muur weggewerkt. De binnenzijde kan nu ook worden afgewerkt in stoer matzwart. Zo trek je de kleur door in elk detail van jouw badkamer of toiletruimte.

LoooX wit – CL1 en CL4

Niet alleen zwart hoort bij de industriële look, ja ook wit past hier helemaal bij. Bedenk eens hoe gaaf donkere tegels i.c.m. witte items zijn? Dat springt er helemaal uit! Twee items uit onze Closed Serie zijn uitgebreid met nieuwe kleuren. Onze bekende inbouwreserverolhouder (CL1) en toiletrolhouder (CL4) zijn nu, naast rvs en zwart, ook leverbaar in wit. Met de inbouw reserverolhouder kun je tot wel 6 toiletrollen achter het tegelwerk opbergen.

LoooX wit – Rail en Roll

Vorig jaar introduceerden we ook de handige Rail & Roll voor het ophangen van je handdoek of wc-rol. Een goede match met onze Mini Base Shelf (toiletmeubel) Naast matzwart en geborsteld rvs, zijn deze nu ook leverbaar in wit!
- Rail is leverbaar in 35 en 50 cm
- Roll is leverbaar in 16 of 35 cm

Industrieel in de badkamer

De industriële woontrend waarbij veel wordt gecombineerd met matzwart is al een geruime tijd populair in de badkamer. En dat blijft! Toch zien we ook een verschuiving naar wit, of een combinatie van beide. Kleuren die ook heel goed samengaan en zorgen voor een mooi contrast in de badkamer. De nieuwe kleuren in ons programma zijn vanaf heden leverbaar. Handig! Hier vind je een overzicht van onze beschikbare kleuren (volledige Closed serie en Rail & Roll).

Meer informatie: looox.nl

Reacties