Partner

WISA BV

WISA levert sinds 1865 wereldwijd kwaliteit en innovatie in sanitair. Met een rijke historie in sanitaire spoeltechniek voert WISA vandaag de dag een compleet assortiment met spoelsystemen en toebehoren, keramiek en toiletzittingen. Bovendien hebben ze een ruime keuze aan wellness producten.

WISA biedt u sanitaire producten in verschillende vormen en materialen, waarmee u iedere sfeer kunt creëren. Van modern tot klassiek. Van basic tot extravagant. Passend bij uw leven en bij de sfeer van uw huis. Maar een mooi design is niet het enige criterium. Ook de kwaliteit moet goed zijn en het moet makkelijk zijn in het gebruik. Vraag daarom uw installateur naar de mogelijkheden van WISA. Want de echte vakman weet ons te vinden.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht wisa-sanitair.com

Toilet bediening Delos

Afhankelijk van de accessoires in de badkamer wordt vaak gekozen voor een matchromen of een glanschromen bedieningspaneel voor het toilet. WISA heeft de serie Delos uitgebreid met een combinatie van beide varianten.

 

Impressie

       

 

                                     

Productomschrijving

WISA staat bekend om de diverse frames om de installatie van ander sanitair eenvoudig en snel te realiseren.

 

Combinatie
De metalen bedieningspanelen, geschikt voor een dubbele spoeling, zijn verkrijgbaar in glanschroom met matchromen bedieningstoetsen en matchroom met glanschromen bedieningstoetsen.

WISA XS
De Delos panelen worden gebruikt in combinatie met de bekende WISA XS inbouwreservoirs, die worden gekenmerkt door het installatiegemak, het smalle frame van 38 cm en de bewezen kwaliteit. WISA heeft XS uitvoerig getest volgens eigen hoge kwaliteitseisen, die vaak nog verder gaan dan de bekende normeringen. Met WISA XS is jarenlang plezier van badkamer of toilet dus gegarandeerd.

 

 

 

 

Meer lezen over
'Toilet bediening Delos'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.