Hormigonstone

Stock4Rolls inbouwdispenser in combinatie met Hormigonstone®: smaakvol en praktisch.

Stock4Rolls en Hormigonstone tegelijk toegepast

Stock4Rolls in combinatie met Hormigonstone® maken de toiletruimte smaakvol en praktisch tegelijkertijd. Hormigonstone® is nieuw. Het combineert de voordelen van keramisch tegelwerk met de uitstraling van natuursteen. De basis van de tegel is beton.

Met twee basiskleuren en vele nuancekleuren bepaal je zelf de kleur van je natuursteen.

Hormigonstone-coating

De speciale Hormigónstone-coating geeft de uitstraling van natuursteen en maakt intensief gebruik en reiniging mogelijk. Dit uitgekiende tegelsysteem is bijzonder geschikt voor toepassing als achterwand van een inbouwtoilet en doucheruimte. Kijk voor meer informatie op www.hormigonstone.nl.

Stock4rolls: de unieke inbouw reserverolhouder

Voor veel mensen bieden de gangbare toepassingen voor het opbergen van reserve toiletrollen geen goed antwoord op deze vraag. Een losstaande stok op een voet of een op een wand geschroefde houder bieden alleen een praktisch antwoord. Deze accessoires dragen niet bij aan een fraaie afwerking van het toilet of de badkamer. Tevens bieden deze accessoires maar plaats aan enkele rollen. Ook nemen de reserve toiletrollen in de traditionele situatie onnodig veel ruimte in, ruimte die in de toiletruimte over het algemeen zeer schaars is.

Montage Stock4Rolls toiletdispenser