Partner

Kinedo®

Achter elk Kinedo-product staat innovatie, design, kwaliteit en excellente knowhow. Producten worden in eigen huis ontworpen en geproduceerd in drie fabrieken in Frankrijk en over de hele wereld geëxporteerd. Het assortiment bestaat uit Kinemagic® (van bad naar douche-oplossing), Duo® (douche en bad inéén) en een grote range douchecabines, douchebakken, douchewanden, douchepanelen, badwanden en wellness-producten.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Kinedo®

Sanibroyeur: de oplossing voor elk sanitair afvoervraagstuk.

Sanibroyeur

Met de innovatieve producten van Sanibroyeur® is het mogelijk om op eenvoudige wijze sanitaire voorzieningen te installeren, zonder dat daar ingrijpende verbouwings-werkzaamheden bij nodig zijn.

Saniaccess®

Dankzij de Saniaccess-producten met ingebouwd vermaalsysteem is een extra toilet of badkamer eenvoudig te realiseren met behulp van een afvoer van slechts 32 mm. Saniaccess beschikt over de geavanceerde Easy Access technologie, waardoor het apparaat op ieder moment eenvoudig toegankelijk en te onderhouden is. Het Pressostube® systeem zorgt voor een korte werkingscyclus, waardoor Saniaccess zeer energiezuinig is. Dankzij de ingebouwde Silence-technologie is het Saniaccess gamma bovendien zeer geluidsarm.

Al sinds 1958 dé specialist

SFA heeft zich sinds de oprichting in de jaren vijftig ontwikkeld tot marktleider op het gebied van fecaliënvermalers en vuilwaterpompen. Alle Sanibroyeur® producten voldoen aan de normen EN 12050-3, EN 12050-2 en EN 12050-1 en worden gefabriceerd conform ISO 9001 en ISO 14001.

Achter elke deur… een Sanibroyeur!

Meer lezen over
'Sanibroyeur'?

meer van deze professional

Kinedo Kinespace Solo Factory douchewand

Creëer een industriële look in jouw badkamer met de K...

Kineprime douchecabine

Kineprime douchecabines bieden stijlvolle en effectieve...

Sanicompact Comfort Box

De nieuwe Sanicompact Comfort Box van Sanibroyeur® is ...

Toon alle 16 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.