Foto: 2014/villeroy-boch-toilet-directflush.jpg

Villeroy & Boch toilet DirectFlush als beste getest

Toilet DirectFlush van Villeroy & Boch is als beste getest onder nieuwe generatie wc’s.

Persoonlijke hygiëne is steeds belangrijker vooral op het toilet! Daarom presenteert Villeroy & Boch het beste toilet met een open spoelrand: het DirectFlush toilet. De intelligent aangestuurde watertoevoer in de spoelrand van dit toilet zorgt dat het snel, gemakkelijk en grondig gereinigd wordt met een waterverbruik van slechts 3 tot 4,5 liter. De waterverdeler leidt het water gelijkmatig naar alle kanten van de geheel geglazuurde pot. Zo spaar je het milieu én je portemonnee!

Villeroy & Boch toilet DirectFlush.

De beste...

DirectFlush toiletten kunnen dankzij de unieke, open en volledig geglazuurde spoelrand bijzonder snel en grondig worden gereinigd. Bij een closet met gesloten spoelrand is de spoelrand over het algemeen moeilijk bereikbaar voor reiniging en daarom kunnen bacteriën zich op deze plaats gemakkelijk ophopen. Zoals bij de spoelrandloze toiletten zijn er bij de open spoelrand van de DirectFlush geen plaatsen waar vuilresten zich kunnen afzetten of ophopen. Wel zo fris! Maar in tegenstelling tot toiletten zonder spoelrand, voorkomt de open spoelrand echter het spatten uit de pot. Dit toilet is dus nog schoner! Op basis van een vergelijkend onderzoek met 9 spoelrandloze toiletten van verschillende producenten, komt de Villeroy & Boch DirectFlush Subway 2.0 op de onderdelen: reinigen van het oppervlak en spatgedrag als winnaar uit de bus.

De DirectFlush techniek is verwerkt in drie modellen van Villeroy & Boch: De als beste geteste Subway 2.0, de Omnia Architectura en Joyce.

Meer informatie: www.villeroy-boch.com

Publicatiedatum: 21 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties