Foto: sphinx-rimfree-nieuwe-modellen

Sphinx Rimfree: nieuwe modellen beschikbaar

Sphinx Rimfree®, het closet zonder spoelrand, ontwikkelt zich tot de standaard.

De Sphinx Rimfree® wandclosets zonder spoelrand van BV DE SPHINX MAASTRICHT spelen in op een behoefte. De bijzondere vormgeving en spoeltechniek van deze closets dragen bij aan optimale hygiëne en schoonmaakgemak. In omgevingen met verhoogde veiligheidseisen betekent het ontbreken van randen die als verstopplek zouden kunnen dienen, een extra meerwaarde. Maar ook in de privé-badkamer wordt het Rimfree® closet gezien als een aantrekkelijke optie. Het Rimfree® closet was al beschikbaar als wandcloset binnen de series Sphinx 300, Sphinx 365 en Sphinx 345. Op de VSK 2014 toont Sphinx nieuwe modellen van dit spoelrandloze closet. En daarmee ontwikkelt Sphinx Rimfree® zich gaandeweg tot standaard.

Sphinx toilet Rimfree.

Standaard en staand

Ook de nieuwe badkamerserie Sphinx 420 new is voorzien van een Rimfree® wandcloset. Sterker nog, in deze serie is Rimfree® zelfs de standaard. In de Sphinx 345 serie is nu ook een staande closetcombinatie beschikbaar; het Sphinx 345 closet is daarmee het eerste staande closet dat is uitgevoerd als Rimfree®.

De vormgeving van het Rimfree® closet, zonder spoelrand of andere verborgen holten, draagt belangrijk bij aan reinigingsgemak. Zonder spoelrand zijn er geen verborgen plekken waar zich vuil kan afzetten en ophopen. Tegelijkertijd zorgt de waterverdeler voor een hygiënisch, optimaal spoelgedrag. De waterverdeler, met innovatieve spoeltechniek, leidt het spoelwater in het closet gelijkmatig naar rechts, naar links en direct in de sifon. De geïntegreerde geleiding van de spoelstroom in de waterverdeler zorgt voor een adequate spoeling, ook bij kleine hoeveelheden spoelwater. De gehele binnenzijde van het closet is zeer eenvoudig stralend schoon te houden.

Sphinx toilet Rimfree, 420 serie.

De Sphinx Rimfree® wandclosets worden - gezien de optimale hygiëne - veelvuldig toegepast in ziekenhuizen, revalidatiecentra en verzorgingshuizen. Ook in de privé-badkamer wordt Rimfree® gewaardeerd vanwege het verhoogde schoonmaakgemak en hygiëne. Met het toevoegen van nieuwe modellen speelt Sphinx in op de grote belangstelling en voorkeur voor het spoelrandloze closet. Het gegeven dat in nieuwe series ook Rimfree®-modellen zijn opgenomen, bewijst dat dit closet zich ontwikkelt tot standaard.

Meer informatie: www.sphinx.com, www.rimfree.nl

Publicatiedatum: 22 februari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties