Foto: Pressalit-afvalemmer-badkamer

Comfort in badkamer en toilet

Kleine aanpassingen, groot gemak en comfort badkamer

Pressalit: comfort in badkamer en toilet. Een afvalemmer is onmisbaar in de badkamer en toiletruimte. Natuurlijk kunt u kiezen voor een losse pedaalemmer, maar een afvalemmer aan de wand biedt nogal wat voordelen.

De Deense fabrikant Pressalit biedt slimme handigheidjes die bijdragen aan meer comfort en gemak in de badkamer en de toiletruimte. Ideaal voor mensen met rug- of knieproblemen, voor ouderen, maar ook voor iedereen die gesteld is op gebruiks- en schoonmaakgemak.

Kleine aanpassingen, zoals een closetzitting met functies als Soft Close en Lift Off, een afvalemmer aan de wand en een opklapbaar zitje in de douche, maken de badkamerrituelen net wat comfortabeler. Onnodig bukken en moeizaam schoonmaken zijn daarmee verleden tijd. Bovendien zijn deze producten prachtig vormgegeven.

Afvalemmer aan de wand
Een afvalemmer is onmisbaar in de badkamer en toiletruimte. Natuurlijk kunt u kiezen voor een losse pedaalemmer, maar een afvalemmer aan de wand biedt nogal wat voordelen. De vloer blijft vrij, voor snel schoonmaken. De wandafvalemmer van Pressalit heeft zachte, ronde vormen, sluit gedempt en is met één hand te bedienen, zonder bukken. In de uitneembare binnenemmer passen normale plastic afvalzakken. Het front en de binnennemmer zijn afneembaar voor gemakkelijk schoonmaken. De afvalemmer is leverbaar in diverse kleuren. Voor een sfeervolle eenheid kunt u kiezen voor de bijpassende toiletrolhouder en closetzitting in dezelfde kleur. Een leuk detail, de toiletrolhouder heeft een klemfunctie aan de achterkant. Daarin kunnen kaarten, een tijdschrift of kindertekeningen bevestigd worden.

Voor mensen die moeilijk bukken, is een closetzitting met Soft Close ideaal. Na gebruik sluit de zitting zichzelf langzaam en fluisterstil, door een simpele aanraking. U hoeft zelf niet te bukken of door de knieën te gaan. De zitting doet het werk.Sluiten zonder bukken
Voor mensen die moeilijk bukken, is een closetzitting met Soft Close ideaal. Na gebruik sluit de zitting zichzelf langzaam en fluisterstil, door een simpele aanraking. U hoeft zelf niet te bukken of door de knieën te gaan. De zitting doet het werk.

Closetzitting onder de douche
Het schoonmaken van het toilet behoort tot de vervelendste klusjes. In hoekjes en gaatjes schuilen bacteriën, dus een grondige reiniging is gewenst. Vooral de closetzitting moet schoon en fris zijn. Wie het zichzelf graag gemakkelijk maakt en toch zeker wil zijn van optimale hygiëne, kiest voor een zitting met Lift Off. Daarmee is de complete zitting eenvoudig van het toilet te halen en onder de douche grondig schoon te maken.

Comfortabel douchen
Het opklapbare zitje van Pressalit is eenvoudig in de douchecabine te bevestigen, voor een comfortabele zitplaats. De zitting heeft zachte, ronde vormen en is voorzien van een dempingmechanisme.

Met deze producten van Pressalit zijn de badkamer en/of toiletruimte op eenvoudige wijze om te toveren tot een gebruiksvriendelijke en comfortabele ruimte die eenvoudig schoon te houden is. Ideaal voor mensen die graag de rug en knieën ontzien, maar ook voor iedereen die gesteld is op comfort en gemak.

Meer informatie: www.pressalit.nl

Publicatiedatum: 3 januari 2013

Reacties
Anderen bekeken ook