Foto: geberit-toiletblok-inbouwreservoir

Onzichtbare toilethygiëne

Geberit introduceert een onzichtbare oplossing voor een fris wandtoilet.

Geberit introduceert een onzichtbare oplossing voor een fris wandtoilet.

Vanaf nu heeft u geen onhygiënische toiletblokhouder onder de spoelrand van uw toilet meer nodig. De oplossing: een toiletblokhouder verborgen achter de bedieningsplaat van het inbouwreservoir van uw wandtoilet.

 

Tot nu toe was een toiletblokhouder aan de spoelrand vaak de enige mogelijkheid als u een inbouwreservoir (achter de muur) met een wandhangend toilet heeft. Het plaatsen van een nieuw blokje in de houder aan de spoelrand is vaak erg onhygiënisch. Daarnaast reinigt het niet onder de spoelrand.

 

Hierin komt nu verandering: voor alle inbouwreservoirs van Geberit is er nu een onzichtbare toiletblokhouder die achter de bedieningsplaat van het toilet wordt geplaatst. Een nieuw, scharnierend montageraam voor deze bedieningsplaat maakt het mogelijk om in een handomdraai een stortbakblokje in een inbouwreservoir te plaatsen. Eenvoudiger kan bijna niet: u opent de plaat, plaatst het blokje en sluit de plaat weer.

 

Toiletblokhouders voor inbouwreservoirs onderscheiden zich van toiletblokhouders aan de spoelrand van het toilet, doordat ze in het reservoir zitten en zo ongezien hun werk doen. Bij iedere spoeling reinigen ze het toilet overal waar het water komt, ook onder de rand. Zo heeft u met iedere spoeling een heerlijk fris toilet!

 

Het scharnierende montageraam voor de bedieningsplaat is eenvoudig als accessoire toe te voegen aan uw bestaande Geberit inbouwreservoir (modellen UP300 en UP320 vanaf 2001*). Dit montageraam zorgt ervoor dat de plaat heel eenvoudig geopend kan worden en bevat een houder waar het stortbakblokje in geplaatst kan worden. De Geberit toiletblokhouder voor inbouwreservoirs is verkrijgbaar bij de meeste sanitairspeciaalzaken. Stortbakblokken zijn o.a. verkrijgbaar in uw supermarkt.

* Informeer bij uw sanitairspecialist

Publicatiedatum: 19 juli 2010

Reacties