Foto: 274490

Onhygiënische toiletblokhouder aan spoelrand verleden tijd

De geïntegreerde Geberit toiletblokhouder biedt onzichtbare hygiëne bij inbouwreservoirs.

De geïntegreerde Geberit toiletblokhouder biedt onzichtbare hygiëne bij inbouwreservoirs.

Toiletblokhouders aan de spoelrand van het toilet worden veelvuldig gebruikt op het toilet, maar het vervangen van een nieuw blokje in de houder is vaak onhygiënisch. Daarnaast reinigt het niet onder de spoelrand en kan het blokje uit de houder in het water vallen. Geberit - Europees marktleider op het gebied van sanitair technologie – biedt een praktische, onzichtbare en hygiënische oplossing; een geïntegreerde toiletblokhouder voor inbouwreservoirs. Via de bedieningsplaat wordt het stortbakblokje in de houder van het reservoir geplaatst. Met als resultaat heerlijk fris water bij elke spoeling.

 

Bij opbouwreservoirs is het gebruik van stortbakblokjes meestal geen probleem, omdat de deksel opgetild kan worden en de houder in het reservoir gehangen kan worden. Dit is niet mogelijk bij inbouwreservoirs, waardoor vaak voor een toiletblokje onder de spoelrand gekozen wordt. Deze zijn vaak onhygiënisch en reinigen niet onder de spoelrand.

Geberit toiletblokhouder
De geïntegreerde Geberit toiletblokhouder zit in het reservoir verborgen waardoor het ongezien haar werk kan doen. Bij iedere spoeling wordt het toilet overal waar het water komt gereinigd, ook onder de rand. Een nieuw scharnierend montageraam bij de bedieningsplaat maakt het mogelijk om in een handomdraai een stortbakblokje in een inbouwreservoir te plaatsen. Eenvoudiger kan het niet: bedieningsplaat open, blokje erin plaatsen en plaat weer sluiten. De geïntegreerde toiletblokhouder is tevens toegepast in de Geberit DuoFresh, de toilet waarbij vieze luchtjes direct vanuit de toiletpot worden gezuiverd en weer fris worden afgegeven.

Praktische accessoire
De houder is een eenvoudig monteerbare accessoire voor alle Geberit bedieningsplaten uit de elegante Sigma-serie. Het kan worden aangebracht zonder gebruik van gereedschap en bestaat uit een montageframe met scharnier en een opvangbeker voor de stortbakblok. Deze accessoire is eenvoudig toe te voegen aan een bestaand Geberit inbouwreservoir. Met de Geberit toiletblokhouder is een zichtbaar toiletblok passé, wordt het toilet overal gelijkmatig gereinigd, wordt optimale hygiëne geboden en is de bediening eenvoudig en comfortabel. Stortbakblokken zijn o.a. verkrijgbaar in de supermarkt.
De Geberit toiletblokhouder voor inbouwreservoirs is verkrijgbaar bij de meeste sanitair speciaalzaken.

Publicatiedatum: 28 oktober 2011

Meer informatie: www.geberit.nl

Reacties