Foto: TECE-bedieningsplaat-urinoir

Nieuwe bedieningsplaten voor urinoirs TECE

Vlak in wand en trendy design bij bedieningsplaten TECE.

Nieuwe bedieningsplaten voor urinoirs TECE. Vlak in wand en trendy design bij bedieningsplaten TECE.

Verrassend vlak, duurzaam en een minimalistisch design, zijn de kenmerken van de nieuwe serie bedieningsplaten TECEsquare speciaal voor urinoirs. Deze bedieningsplaten zijn een logische aanvulling op het succesvolle assortiment van bedieningsplaten voor toiletten. Het bijzondere ontwerp is door de Duitse fabrikant TECE ontwikkeld in samenspraak met visionaire architecten. Het resultaat is een spraakmakend en toonaangevende vormgeving waarmee TECE inmiddels twee designprijzen heeft gewonnen: de DESIGN PLUS en de Reddot Design Award.

Net als de range TECEsquare voor toiletten zijn ook de nieuwe bedieningsplaten voor urinoirs leverbaar in twee duurzame basisuitvoeringen, glas en metaal. De metalen serie bestaat uit drie strakke modellen: één van geborsteld roestvaststaal, één van glanzend chroom en één voorzien van een witte glanzende coating. De prachtige serie van glas kan geleverd worden in de kleuren softgroen, trendy wit of gitzwart. Bij de glazen serie is de toets in vele kleuren leverbaar, waaronder wit, zwart of goudkleurig.

Naast de exclusieve vormgeving is ook de inbouw uniek. Alle TECEsquare bedieningsplaten kunnen namelijk vlak in een wand worden ingebouwd. Voor de inbouw levert TECE een handig inbouwraam. Met het inbouwraam kan de installateur de bedieningsplaat zodanig installeren, dat deze iets uit de wand steekt. Optisch gezien betekent dit gelijk aan de wand.

TECE biedt nog een extra voordeel. Bij de metalen modellen zorgt een dunne slijtvaste beschermlaag ervoor, dat na gebruik geen vingerafdrukken zichtbaar zijn.

Verkoop uitsluitend via showroomhoudende installateurs: www.tece-nederland.nl

Publicatiedatum: 12 november 2012

Reacties