Foto: directflush-subway2-0-villeroy-boch

Hygiëne kampioen van Villeroy & Boch: drievoudige zuiverheid

Iedereen weet dat hygiëne in onze badkamer erg belangrijk is. Maar het schoonmaken van deze ruimte en vooral het toilet is natuurlijk een vervelende klus.

Iedereen weet dat hygiëne in onze badkamer erg belangrijk is. Maar het schoonmaken van deze ruimte en vooral het toilet is natuurlijk een vervelende klus. Bij Villeroy & Boch staat hygiëne hoog in het vaandel. Daarom is de hygiëne kampioen gepresenteerd: een toilet die langer schoon blijft en makkelijk schoon is te maken.

1. DirectFlush

De hygiëne kampioen van Villeroy & Boch is een DirectFlush toilet met veel extra’s. De DirectFlush-toiletten van Villeroy & Boch kunnen dankzij de unieke, open en volledig geglazuurde spoelrand bijzonder snel en grondig worden gereinigd. Een traditioneel closet met gesloten spoelrand is over het algemeen moeilijk te reinigen en daarom kunnen bacteriën zich gemakkelijk ophopen. Bij DirectFlush-toiletten zijn er geen plaatsen waar vuilresten zich kunnen afzetten of ophopen.

2. AntiBac

De hygiëne kampioen is uitgerust met een spectaculaire glazuurlaag: AntiBac. AntiBac is een glazuurlaag met zilverionen die de groei van bacteriën met meer dan 99,9% tegengaat. AntiBac kan ook worden toegepast op toiletzittingen en op diverse wastafels van Villeroy & Boch.

3. CeramicPlus

De toplaag van onze hygiëne kampioen is CeramicPlus. Deze zorgt ervoor dat u keramische oppervlakten in de badkamer of het toilet letterlijk in een handomdraai schoonmaakt. Alle vloeistoffen vormen pareltjes en rollen automatisch richting de afvoer. Vuil en kalk hebben op deze manier geen enkele kans om zich te hechten aan de oppervlakte. Hierdoor kunt u de hygiëne kampioen heel eenvoudig en snel reinigen met een vochtige doek.

Een dikke tien voor de hygiëne kampioen!

We hebben een aantal gezinnen onze hygiëne kampioen 4 weken lang laten uitproberen. Bij alle tests scoorde het toilet goed: “Bij het schoonmaken merkte ik dat er weinig vuil onder de toiletrand zat. Waar ik normaal gesproken uren stond te schrobben met een extra sponsje, poets ik nu het vuil vliegensvlug met een simpel doekje weg. Ook laat de speciale toplaag een mooie glans in de wc achter.” (Fam. Kolkman uit Raalte)

Meer informatie over de collecties of verkooppunten? Kijk op www.villeroy-boch.nl.

Publicatiedatum: 11 mei 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties