Foto: /267130.jpeg

Grohe introduceert leer in toilet en badkamer

Lederen bedieningsplaten voor extra luxe uitstraling.

Lederen bedieningsplaten voor extra luxe uitstraling.

De 'vintage-look' zien we dit jaar niet alleen terug in de mode, maar is ook een trend in het wooninterieur. Geïnspireerd door de stijlvolle jaren '50 en '60 van de vorige eeuw wordt het interieur nu bepaald door tijdloze, kwalitatieve en elegante meubels én verfijnde materialen zoals glad leer. Sanitairfabrikant Grohe gaat mee in deze trend en brengt leer zelfs terug in de badkamer en het toilet. Zo wordt haar serie Skate Cosmopolitan bedieningsplaten voor het toilet uitgebreid met twee bijzondere en innovatieve leren varianten, uitgevoerd in vier kleuren. De lederen bedieningsplaten geven een extra luxe uitstraling aan het toilet en passen goed bij de design- badkamer die staat voor ontspanning en bezinning; de thuis-spa.

 

Gestikt of glad leer
Grohe laat met deze bijzondere introductie zien dat een bedieningsplaat niet langer meer alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de stijl van het toilet en de badkamer. Of je nu meer houdt van stoer of chique; de verschillende varianten van de nieuwe Grohe bedieningsplaten beantwoorden iedere smaak. Zo kun je voor het frame kiezen uit gestikt of glad leer en uit de kleuren zwart, beige, wit en taninerood. De bedieningsplaat kan naar eigen wens horizontaal en verticaal worden opgehangen en wordt heel vlak op de muur gemonteerd, wat zorgt voor een strakke, moderne uitstraling. De spoelknop is uitgevoerd in chroom met GROHE StarLight® technologie voor een langdurig stralende, spiegelachtige glans.

Variatie in design, kleur en materiaal
Het toilet en de badkamer kunnen dus tot in detail gestyled worden met een passende bedieningsplaat. Grohe heeft voor iedere stijl en smaak een bedieningsplaat; variërend in design, kleur en materiaal; van chroom tot hout en van wit tot black velvet. Er zijn zelfs varianten met LED-verlichting verkrijgbaar. De bedieningsplaat wijzer op www.grohe.nl adviseert bij de keuze in de juiste bedieningsplaat.
De Skate Cosmopolitan serie waar de leren varianten onderdeel van zijn, sluit naadloos aan bij de succesvolle minimalistische kranenseries zoals Allure. Het strakke en tijdloze design van deze serie werd in 2010 bekroond met de ‘iF product design award’. De lederen bedieningsplaten zijn vanaf mei 2011 verkrijgbaar bij de sanitairspeciaalzaken voor een consumentenadviesprijs vanaf €255,-.

50% waterbesparing
Gemiddeld gebruikt een Nederlander per dag circa 40 liter water voor het doorspoelen van het toilet. Om het waterverbruik te minimaliseren kan er bij de Grohe bedieningspanelen gekozen worden voor een variant met ‘Dual Flush’ (kleine of grote spoeling) en spoelonderbreking (Start/Stop). Hiermee kan tot maar liefst 50% water bespaard worden.

GROHE SPA™
De nieuwe bedieningsplaten uit de Skate Cosmopolitan serie maken ook onderdeel uit van GROHE SPA™, het nieuwe badkamerconcept van Grohe. De GROHE SPA™ collectie bestaat uit de meest exclusieve en innovatieve badkamerkranen, douches en toilet-bedieningsplaten in drie verschillende design-stijlen (ovaal, vierkant of rond). Ook zijn er binnen GROHE SPA™ passende accessoires en producten voor huidverzorging en home fragrance. Dé elementen die nodig zijn om een thuis-spa te creëren, ongeacht de interieurstijl.

Publicatiedatum: 1 juni 2011

Meer informatie www.grohespa.com

Reacties