Foto: /284371.jpeg

Geberit Sigma40 bedieningsplaat in luxe glasafwerking

Collectie Geberit DuoFresh bedieningsplaat uitgebreid.

Collectie Geberit DuoFresh bedieningsplaat uitgebreid.

De Geberit bedieningsplaat Sigma40, behorende bij het DuoFresh systeem van Geberit, is nu naast kunststof ook verkrijgbaar in een luxe glasafwerking. Bij beide afwerkingen is de 2-toets bediening, voor een kleine en een grote spoeling, van geborsteld aluminium. Geberit is Europees marktleider op het gebied van sanitair technologie en biedt met de Geberit DuoFresh een innovatieve oplossing voor het verwijderen van vieze luchtjes op het toilet. Onaangename toiletluchtjes worden direct vanuit de toiletpot verwijderd middels één druk op de knop, welke zich achter de bedieningsplaat bevind.

De Geberit Sigma40 bedieningsplaat is ontworpen door Christoph Behling en is naast de bestaande kunststof uitvoering in zwart en wit nu ook in glas verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en umbra (donkerbruin). De bedieningsplaat is los van de wand bevestigd. De schakelaar, om de geurafzuiging in te schakelen, is gemakkelijk bereikbaar achter de bedieningsplaat en nauwelijks zichtbaar. 


Frisse lucht
Het geheim van de frisse lucht in de badkamer of toiletruimte zit achter de muur verborgen. De knop achter de bedieningsplaat activeert het geurzuiveringssysteem achter de muur. Dit systeem maakt gebruik van een actief koolstoffilter om de lucht uit de toiletpot te zuiveren en vervolgens weer vrij te laten. Na 10 minuten schakelt het systeem automatisch uit, maar het kan ook handmatig gestopt worden. De Geberit DuoFresh geeft tevens heerlijk fris water bij elke spoeling; achter de bedieningsplaat is onzichtbaar een houder geïntegreerd waar hygiënisch een stortbakblokje geplaatst kan worden ter vervanging van de - vaak - onhygiënische toiletblokhouder aan de wc rand. De Geberit DuoFresh verwijdert geuren bij de bron en gaat daarmee verder dan luchtverfrissers, die geuren alleen camoufleren, en ventilatiesystemen, waarbij de lucht zich eerst door de hele badkamer verspreidt.

Dit innovatieve toiletsysteem werkt in combinatie met de toiletpot van de meeste fabrikanten. Hiermee behoudt ieder de vrijheid de badkamer of toiletruimte naar eigen idee in te richten. De nieuwe glasafwerking en kleurkeuze van de bedieningsplaat Sigma40 vergroot deze keuzevrijheid.

Kijk voor meer informatie op www.geberit.nl.

Publicatiedatum: 22 juni 2012

Reacties