Foto: /272144.jpeg

De Geberit Sigma50 biedt individuele ontwerpmogelijkheden

Ontwerp je persoonlijke bedieningsplaat voor het toilet.

Ontwerp je persoonlijke bedieningsplaat voor het toilet.

De sanitaire ruimte wordt, net als andere ruimtes in huis, steeds persoonlijker ingericht en gedecoreerd.

 

Geberit, Europees marktleider in sanitair technologie, biedt met de Sigma50 de consument de mogelijkheid de bedieningsplaat van het toilet naar eigen ideeën vorm te geven. Naast de legio individuele ontwerpmogelijkheden is de Sigma50 ook in een aantal standaard kleuren en materialen leverbaar.

De strak vormgegeven Sigma50 bedieningsplaat heeft een tweetoets bediening. Eén toets voor een grote spoeling en één voor een waterbesparende kleine spoeling. Als designer heeft Christoph Behling zich gerealiseerd dat zijn design pas echt tot zijn recht komt als deze in volledige harmonie met de sanitaire ruimte is. Daarom geeft de designer - naast zes aantrekkelijke standaard kleuren en varianten - de consument ook de ruimte een eigen design te realiseren.

Ontwerpmogelijkheden
De vrij indeelbare bedieningsplaat van Geberit kan geheel naar wens worden ingelegd met materialen als hout, glas, steen of ander gewenst materiaal naar keuze. Ook een fotoprint is mogelijk waarbij de keuze gemaakt kan worden tussen het uploaden van een eigen foto of het gebruik van een foto uit de bestaande galerie. In alle gevallen zijn de stappen eenvoudig te maken. Bestel de Sigma50 zonder front. Voor foto-inlays kan via de site www.sigma50.nl het gewenste ontwerp in 3 stappen gecreëerd worden. Voor alle overige materialen kan men terecht bij Kalydos, www.kalydos.com. Zij zijn gespecialiseerd in het verwerken van diverse materialen. Als het ontwerp gerealiseerd is, wordt het losse front - voorzien van het gewenste ontwerp - binnen korte tijd toegestuurd en kan het in de bedieningsplaat toegepast worden.

De Sigma50 bedieningsplaten zijn standaard leverbaar met een front in wit, zwart, pergamon, melkglas groen, rookglas spiegelend en melkglas wit met ornament.

De Geberit Sigma50 is te verkrijgen bij de meeste sanitair showrooms in Nederland of via de installateur.

Publicatiedatum: 13 september 2011

Meer informatie: www.geberit.nl.

Reacties