LoooX Ceramic Small | De mini waskom voor in jouw toiletruimte!

De toiletruimte verdient dezelfde styling als de badkamer! Dit wordt extra makkelijk met onze mooie mini waskommen! Inspiratie opdoen? Lees snel verder.

Ceramic Small | Meesterlijk mooi voor in de toiletruimte!

Meesterlijk mooi; dát zijn onze mini waskommen. Echte ambacht, pure passie en unieke kleurstellingen. Perfect voor in de kleinere ruimte, zoals het toilet, en leverbaar in acht kleuren. Hieronder de kenmerken op een rijtje.

Ambacht zoals je van ons gewend bent
Bij LoooX zijn we dol op keramiek. Wist je dat de zoekresultaten met ‘keramiek’ op Pinterest sowieso zijn gestegen met 500 procent? Goed, daar moesten we wat mee doen. Vorig jaar hebben we ze dan ook groots geïntroduceerd, onze keramische opbouw waskommen voor op een badmeubel. En met succes! Een logisch gevolg was dan ook om de collectie uit te breiden met een mini versie. Verkrijgbaar in maar liefst acht unieke kleurstellingen en een diameter van 23 centimeter is dit hét perfecte kommetje voor het toilet.

De collectie
De collectie bestaat uit acht verschillende mini waskommen, gemaakt van keramiek.Als eerste de mini versies van de Ceramic Raw, leverbaar in roest, mat zwart, lichtgrijs en donkergrijs. Vervolgens hebben we de mini’s uitgevoerd in Terrazzo-look. Leverbaar in de kleuren beige, grijs en zwart. Als laatste hebben we een neutrale en elegante witte variant.

#LoooXtip: alle mini waskommen zijn perfect voor o.a. de toiletruimte en in combinatie met bijvoorbeeld onze Mini Base Shelf.

Laat je inspireren door onze unieke collectie op onze website, of volg ons op social media.