Geberit AquaClean zet in op beleving

Test dit najaar het toilet van de toekomst op locatie

21 November 2018

Een persoonlijke ervaring is de beste manier om te worden overtuigd. Zo ook op het gebied van het reinigen met water op het toilet. De afgelopen jaren zijn meer en meer hotelkamers voorzien van een Geberit AquaClean douchewc. Hierdoor kunnen mensen in een privé-omgeving de werking en de voordelen van een douchewc ervaren. De eerste keer is misschien nog even onwennig. Echter, dit gevoel verdwijnt snel, zodra je weet wat je kunt verwachten én het wezenlijke gevoel van frisheid hebt ervaren. Naast de mogelijkheid douchewc’s in hotels te ervaren, komt Geberit ook met de AquaClean truck naar de consument toe. In deze truck is een luxe sanitaire omgeving gerealiseerd, voorzien van diverse, werkende douchewc’s. Deze truck rijdt naar grote evenementen en beurzen. De aanwezigheid van de AquaClean truck zorgt niet alleen voor comfortabele en hygiënische toiletten ter plaatse, tegelijkertijd kan de douchewc worden uitgeprobeerd. In het najaar is de Geberit AquaClean truck aanwezig bij de Margriet Winter Fair (23 t/m 29 november) en Masters of LXRY (6 t/m 10 december).
De douchewc is aan een opmars bezig. Het toilet en bidet ineen zorgt voor een zachte en tegelijk hygiënische reiniging. Water is een natuurlijke reinigingsbron. Niet voor niks maken wij - bijna - alles schoon met water. Juist het onderlichaam kan en mag daarbij niet achterblijven.

Door de samenwerking met Margriet Winter Fair en Masters of LXRY krijgen alle bezoekers de kans om de nieuwste vorm van wellness te testen op de beurs zelf. In de imposante Geberit AquaClean truck kan de bezoeker zich even terugtrekken en ongekend toiletcomfort ervaren. Dit resulteert in een fris en schoon gevoel, de gehele dag.

Douchestraal maakt het verschil

Belangrijk bij het uitproberen van een douchewc is hoe de douchestraal aanvoelt. Alle Geberit AquaClean douchewc’s zijn voorzien van de WhirlSpray douchetechnologie. De WhirlSpray douchestraal is verrijkt met duizenden luchtbellen in het water. Deze bellen garanderen een optimale reiniging, die tegelijk vederzacht aanvoelt. De WhirlSpray is gepatenteerd en daarom alleen te vinden in AquaClean douchewc’s van Geberit.

De Margriet Winter Fair vindt plaats van 23 t/m 29 november in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Masters of LXRY is van6 t/m 10 december in de RAI Amsterdam.

www.geberit-aquaclean.nl

Reacties
Anderen bekeken ook