Foto: Viega-Hygienische-wc-bedieningsplaten_04

Contactloze wc-bedieningsplaten Viega

Hygiënische oplossing combineert vorm, functie en technologie.

Met meer dan 50 standaard leverbare wc-bedieningsplaten biedt Viega individueel design voor elke badkamerambiance. Bovendien worden voor alle Visign-bedieningsplaten materialen gebruikt die bijzonder gemakkelijk te reinigen zijn. Maximale hygiëne wordt bereikt met de Visign for More 205 sensitive en de Visign for Style 25 sensitive. Bij deze bedieningsplaten wordt de spoeling contactloos geactiveerd.

Achter de Visign for More 205 sensitive en Visign for Style 25 sensitive wc-bedieningsplaten gaat hoogwaardige elektronische technologie schuil die zich gedurende vele jaren heeft bewezen. De techniek maakt een contactloze en daarmee bijzonder handige en hygiënische bediening mogelijk. Wanneer de hand langs de grafische markering op de bedieningsplaat wordt bewogen, start de spoeling automatisch. Het grotere veld staat voor een volledige spoeling, het kleinere veld symboliseert de waterbesparende variant. Deze bedraagt afhankelijk van de instelling twee, drie of vier liter.

Ontwerp spreekt emotie aan

Een zacht vloeiende rand en een zwart glazen element dat licht oogt en helder schittert: Visign for More 205 sensitive staat voor de badkamer-designtrend op basis van emotie en combineert deze met de grootst mogelijke functionaliteit. De grafische velden voor de contactloze bediening van de spoeling verschijnen als een lichtgevend pixelwolk bij het naderen van de bedieningsplaat. De vorm en afwerking van deze Visign-bedieningsplaat doen opzettelijk denken een moderne, hoogwaardige smartphone.

Contactloze elegantie

De Visign for Style 25 sensitive in zuiver wit kenmerkt zich door de gerasterde lichtpunten die de bedieningsvelden symboliseren. De lichtgevende coating onderstreept de aanraakvrije elegantie van deze hoogwaardige bedieningsplaat. Overdag laadt de lichtgevende coating op - zelfs bij kunstlicht - en doet in het donker dienst als sfeervol oriëntatielicht.

Meer informatie: www.viega.nl

Reacties