Foto: HSK_RenoDeco_Grafische_Lijnen

Spectaculaire nieuwe ontwerpen voor RenoDeco wand- panelen

Of het nu is om op te warmen na een winterse wandeling, als beloning na een inspannende sportsessie of als opkikkertje direct na het opstaan: douchen is altijd een heel persoonlijke ervaring.

21 Februari 2024

En dat is precies wat nu zichtbaar is! Want met spectaculaire nieuwe ontwerpen brengt het RenoDeco wandbekledingssysteem van HSK Duschkabinenbau nu nog meer frisheid en persoonlijke flair in elke badkamer. Talloze artistieke motiefsuggesties geven inspiratie voor nog meer creatieve mogelijkheden voor een modern badkamerontwerp. De RenoDeco decorviewer op de HSK website is bijzonder praktisch. Het kan worden gebruikt om alle ontwerpen - van een discrete marmer- of natuursteenlook tot onderwater-, strand- of tropische landschappen - als toepassingsvoorbeelden achter een douchewand te tonen. Dit maakt de selectie van ontwerpen tot een belevenis op zich, geeft de klant zekerheid en tilt de adviesexpertise van HSK dealers naar een nieuw niveau.

Wat de klant maar wil, is mogelijk. Om aan alle badkamerwensen te voldoen, biedt het RenoDeco wandbekledingssysteem nu een gevarieerde selectie van nieuwe individuele motieven. Daartoe behoren moderne zwart-wit impressies met de Eiffeltoren in Parijs of palmbladeren, maar ook weelderige tropische bladlooks en bloemenboeketten in rijke kleuren. Verschillende strandmotieven zorgen voor een puur vakantiegevoel in je eigen badkamer. En wie van kunst houdt, komt aan zijn trekken met vloeiende aquarelmotieven, abstracte lijnen of kleurrijke texturen. Er is voor elk wat wils. Zelfs de meer subtiele oppervlakken in natuursteen, tegels, marmer en natuurlijke houtlook maken van RenoDeco een indrukwekkend designelement met veel persoonlijkheid.

Digitale service met een funfactor: RenoDeco decorviewer

De dagelijkse praktijk laat het keer op keer zien: klanten hebben hun creatieve ideeën voor de inrichting van hun badkamer het liefst direct voor ogen. Om dit mogelijk te maken heeft HSK de RenoDeco decorviewer ontwikkeld. Hiermee kan het effect van de geselecteerde motieven direct visueel worden beoordeeld. Alle decors kunnen worden gesimuleerd als toepassingsvoorbeeld in een douche. Dit laat de verschillende mogelijkheden zien, is leuk om te gebruiken en maakt het keuzeproces eenvoudiger. De RenoDeco decorviewer is toegankelijk op de HSK website onder Producten/Wandbekledingssystemen of via https://dekorviewer.renodeco.de/.

Ongeëvenaard installatiegemak

De grote decoratieve panelen van HSK stellen vakbekwame monteurs in staat om ze eenvoudig en veilig te installeren en zorgen voor een bijna naadloze uitstraling, alsof ze uit één mal komen. De panelen en profielen kunnen worden aangepast aan de ruimtelijke omstandigheden ter plaatse en onmiddellijk na het afdichten van de wand op de dragende ondergrond zoals tegels of pleisterwerk worden aangebracht - met of zonder tegelzetter. Dit betekent dat badkamerontwerpen door een gespecialiseerde partner uit één hand kunnen worden aangeboden! Dit zorgt voor onafhankelijk werken, bespaart tijd en betekent ook dat het project van de dealer blijft, waardoor meer omzet wordt gegenereerd.

Ook te zien bij SHK Essen 2024

Uitzonderlijke gepersonaliseerde prints zullen ook te zien zijn op de SHK Essen van 19 tot 22 maart 2024. Op de stand van HSK kunnen geïnteresseerde ondernemers met eigen ogen de uitstekende kwaliteit van de RenoDeco wandpanelen en de uitstraling van een breed scala aan decors zien, evenals het volledige doucheportfolio van HSK.


Weelderige ontwerpen in het douchegedeelte creëren een sterk ruimtelijk effect en kunnen worden gecombineerd met discrete RenoDeco oppervlakken in natuursteenlook achter bijvoorbeeld wastafels.

 

Het RenoDeco decor Lariks, natuurlijk licht brengt warmte en gezelligheid in de badkamer. De lichte houtlook is ideaal voor het creëren van opvallende accenten met een Scandinavisch tintje.

Reacties