Foto: Laufen_pergamon

Pergamon is terug van weggeweest!

Pergamon heeft een ware comeback gemaakt in de wereld van interieurdesign.

06 April 2024

Dit wordt bevestigd door de vele vragen die binnen komen bij de klantenservice van LAUFEN Benelux over deze kleur. Het is duidelijk dat pergamon, samen met andere zachte natuurlijke kleuren en beige tinten, een van de grootste interieurtrends van dit moment vertegenwoordigt. De kleur is erg populair in de badkamer!

De interesse in zachte, natuurlijke kleuren in het interieur neemt toe, Met name in de badkamer, een belangrijke ruimte van het huis, streeft men naar een rustgevende en ontspannen sfeer. De kleur pergamon past perfect bij deze behoefte en biedt een tijdloze elegantie die bij elke stijl past.

Pergamon is weer helemaal in! In de populaire Japandi stijl is pergamon een echte favoriet. Deze zachte, natuurlijke kleur past perfect bij de eenvoudige en rustige uitstraling van de Japandi stijl. Met zijn rustgevende look brengt pergamon een vleugje kalmte in elke badkamer. Het is de perfecte keuze voor wie een ontspannen sfeer wil creëren.

Met onze LUA collectie nodigen we je uit om mee te gaan met deze trend en de kleur pergamon te ontdekken. Onze keramische producten in pergamon, samen met andere kleuropties, bieden niet alleen een mooie keuze, maar ook hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap waarop je kunt vertrouwen.

Doe mee met de trend en geef je badkamer een stijlvolle en ontspannen uitstraling met de kleur pergamon uit de LUA collectie. Ontdek zelf waarom deze kleur weer een echte trend is!

Meer informatie: www.laufen.nl

Meer van LAUFEN
Reacties