Foto: bad

Nieuw Ribbelfront horizontaal

Primabad introduceert het Ribbelfront met horizontale groeven.

16 Maart 2023

Dit nieuwe front is voorzien van horizontale groeven waarmee een stijlvolle illusie van houten latten gerealiseerd wordt. Een meubel dat helemaal past in de huidige interieurtrend en dus perfect te combineren is met diverse interieurstijlen zoals hotel chique, japandi, botanisch of welke unieke stijl dan ook.

Het nieuwe ribbelfront en een MDF foliefront( PEFC ) met achterzijde front in wit. Leverbaar in 3 kleuren die matchen met de kastcorpus kleur, maar uiteraard combineren met andere kleuren ook mogelijk. G17 Halifax Oak, G35 Smoked black, G59 Tabac oak.

Dit nieuwe front is toe te passen in al de meubellijnen van Primabad. Door de keuze voor folie en horizontale groeven onderscheidt Primabad zich ten opzichte van vele andere leveranciers die verticale groeven icm andere basisplaat toepassen en daarmee ook een groot risico van kromtrekken van de fronten nemen. Primabad geeft ook op deze nieuwe fronten de standaard 5 jaar garantie.

Over Primabad Badkamermeubelen

Een badkamer is niet compleet zonder een stijlvol en passend meubel. Primabad vindt dat iedereen een badkamer verdient waar hij of zij zich thuis voelt. Een badkamer met een badmeubel aangepast aan uw persoonlijke wensen. Hierbij gaan esthetiek en functionaliteit hand in hand om u iedere dag weer een plezierige ervaring te bezorgen. Gebruiksgemak, functionaliteit, kwaliteit en design smelten samen in uw perfecte badmeubel.

Voor meer informatie: Primabad - www.primabad.nl

Reacties
Anderen bekeken ook