Minimalisme met industriële vibe

Subtiele kaders en unieke designelementen

Met Outline kun je je badkamer precies zo stylen als je zelf wilt. Of het nu wat ingetogener en tijdlozer is of juist wat expressiever en uitbundiger. Het kader brengt twee werelden samen: een solide bouw met een elegante uitstraling.

Het herkenbare design met zijn minimalistische frame is verkrijgbaar in maar liefst 5 trendy kleuren: mat zwart, RVS geborsteld, mat wit, goud geborsteld en mat grijs.

Eenvoudig te installeren
De Sealskin Outline douches zijn snel en eenvoudig te plaatsen. Ze zijn namelijk maximaal voorgemonteerd en voorzien van diverse installatie hulpmiddelen, met onder meer schroeven en Fischer pluggen.

De stabilisatiesteun van 1 meter is tot iedere gewenste lengte in te korten en zelfs in een hoek te monteren. Zo past je Outline inloopdouche vrijwel altijd!

Makkelijk in gebruik
Voor de draai- en schuifdeuren van Outline hebben onze ontwerpers met veel aandacht voor detail een solide RVS handgreep ontworpen. Het subtiele, voelbare karteleffect van deze greep ziet er niet alleen fraai uit maar zorgt ook voor meer grip. Zo kun je voor en na het douchen de deuren altijd eenvoudig openen!

Het schoonmaakgemak van Outline
Het 6 mm veiligheidsglas van Outline is voorzien van een speciale antikalk coating 'Sealglas'. Sealglas zorgt ervoor dat het water van het glasoppervlak afloopt en vergemakkelijkt daardoor het schoonhouden. Daarnaast zijn de schroeven uit het zicht onttrokken, waardoor er geen viezigheid tussen blijft zitten. Het schuivende paneel kan aan de onderzijde worden losgekoppeld, zodat je overal makkelijk bij kunt. Wij denken tijdens het ontwerpproces altijd met je mee!

 

Meer weten? Kijk dan op https://sealskin.com/nl-nl/series/outline