Mena elegant en chic design voor elke badkamer

Het nieuwe beslag-douchescherm MENA van Kermi geeft een stijlvolle sfeer in elke badkamer.

MENA is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en is toepasbaar voor iedere badkamer-situatie.

Majestueus en hoogwaardig. Deze beschrijving past ideaal bij het nieuwe beslag-douchescherm MENA. Deze is leverbaar in een op maat gemaakte versie met muurbeslag of als standaardmodel met muurprofiel voor een nog fraaiere look. Afhankelijk van de bouwkundige situatie zijn er ook andere bevestigingsmogelijkheden. Alle deuren bieden een naar binnen en buiten te openen pendeldeur-comfort met liftsysteem en een onbelemmerde, bodemvrije instap. 

MENA kenmerkt zich door het stijlvolle design en past perfect in elke moderne badkamer. Beslag en profielen zijn leverbaar in chroom of zilver hoogglans of in zwart Soft. De vierkanten greep aan de buitenzijde en de knopgreep met praktische vingeruitsparing aan de binnenzijde hebben een  ergonomisch ontwerp.

MENA is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zodat u uw persoonlike douchedroom kan verwezenlijken. Met een Walk-In-douche-oplossing biedt MENA maximale instap vrijheid en kan worden afgesloten met een vast segment of een draaideur. Het royale walk-in-gevoel blijft behouden, maar u doucht in een bijna gesloten doucheruimte met meer spatwaterbescherming en minder tocht.

Ook als badwand is de MENA een uitstekend toe te passen. Of het nu met muurprofiel of muurbeslag is, dankzij de transparante look geeft MENA aan elk bad een elegante touch en verandert het eenvoudig naar een volwaardige doucheruimte.

MENA is bijzonder geschikt als pendel-vouwdeur douche-oplossing. Als deze niet wordt gebruikt kan deze zeer eenvoudig tegen de muur worden geklapt. Bodemvrij geplaatst zorgt voor een comfortabele inloopvrijheid en voor praktische ruimtebesparing. Heel gemakkelijk en handig in gebruik voor iedereen. De ergonomisch ontworpen MENA handgreep ligt prettig in de hand en de douchedeur kan er heel gemakkelijk mee worden geopend en gesloten. Voor een nog comfortabeler twee-handig gebruik kan standaard nog een extra handgreep aan de binnen- of buitenzijde worden gemonteerd.

Ook als royale nis douche-oplossing past de MENA pendel-vouwdeur perfect in elke moderne badkamer. Hier in de uitvoering zwart Soft als opvallende blikvanger.

Kijk voor meer informatie op : kermi.nl