Luxe Badmeubelserie Stilo

Badkamermeubel Stilo is een van onze meest exclusieve series. Uniek door zijn eenvoudige ontwerp en uitgevoerd zonder overbodige details.

Less is more.. In de hectiek van het dagelijks leven heb je soms behoefte aan rust en overzicht. Minimalisme in het interieur kan een kalmerende en ontspannende omgeving creëren, zonder eentonig te zijn. Hierbij draait het om strakke vormen en zachte kleuren. 

Badmeubel Stilo past perfect in een minimalistische badkamer. De exclusieve serie is uniek door zijn eenvoudige ontwerp en uitgevoerd zonder overbodige details. Het meubel heeft afgeschuinde hoeken van zowel de korpus als de fronten wat zorgt voor een super strak en (bijna) naadloos geheel. Badkamermeubel Stilo is verkrijgbaar in 10 zachte effen kleuren die goed passen binnen een minimalitsich interieur . 

Het meubel heeft luxe binnenladen, uitgevoerd in antraciet en de onderladen zijn voorzien van gerookt glas. De bijpassende hoge kast zorgt voor extra opbergruimte, waardoor de badkamer netjes en opgeruimd blijft. 

Badmeubel Stilo is een chic en minimalistisch meubel dat zowel esthetisch als praktish is, de perfect keuze in een minimalitsich badkamerontwerp. 

Vind een sanitair speciaalzaak bij jouw in de buurt