Foto: V-ZUG_Pic_7_Adora_washing_machine_1

Laundry day: richt je wasruimte in met V-ZUG

Wassen als een professional: het is al jarenlang de missie van V-ZUG.

27 Juni 2024

De innovatieve en duurzame wasmachines en drogers van dit Zwitserse familiebedrijf maken de huishoudelijke taak niet alleen eenvoudig en efficiënt, de slimme functies verlengen bovendien de levensduur van je textiel én van je toestel.
Enkele blikvangers uit het assortiment: de gebruiksvriendelijke en uiterst intelligente AdoraWash, de krachtige, energiebesparende AdoraDry en de RefreshButler die een bezoek aan de stomerij overbodig maakt.

Wassen zonder kreuken

Huishoudelijke taken zijn onvermijdelijk, daarom moeten deze zo efficiënt mogelijk verlopen. V-ZUG gaat geen uitdaging uit de weg en verzamelt in de AdoraWash hoogwaardige functies en intelligente programma’s. Zo beperkt de unieke antikreukfunctie met stoom de hoeveelheid strijk drastisch. Last van een gevoelige huid of allergieën? Van extra spoelcycli tot een langere hoofdwas, deze wasmachine houdt er rekening mee. Daarnaast compenseert de wastrommel het ongelijkmatig verdeeld wasgoed en vermindert het dankzij het unieke absorbatiesysteem trillingen en geluid, zelfs tijdens het centrifugeren. Bonuspunten, want dit vermindert meteen ook de slijtage van het toestel en verlengt zo dus de levensduur.
Na het wassen zorgt de energiebesparende AdoraDry voor een krachtige en nauwkeurige droogprestatie, en springt tegelijk zacht om met het textiel opdat het beurt na beurt onberispelijk blijft.


De AdoraWash V4000 en de AdoraDry V4000 van V-ZUG. Prijs op aanvraag.


Nauwkeurig gedoseerd

De ene keer te veel wasproduct, de andere keer net iets te weinig: V-ZUG lost dit euvel op, want de automatische doseerfunctie van de AdoraWash V4000 optimaliseert de wasmiddeldosering. Hoe werkt dit? Voordat de wascyclus start, berekent het toestel automatisch de benodigde hoeveelheid wasmiddel op basis van het geselecteerde programma, de grootte van de lading en de vuilheidsgraad. Handig, bovendien helpt deze nauwkeurige dosering het milieu te beschermen tegen overtollige vervuiling. Wil je liever handmatig doseren? Een standaard wasmiddellade blijft natuurlijk beschikbaar.

De beste van de klas
Op het gebied van water- en energiebesparing verdienen de Adora-wasmachines een uitstekend rapport. Stuk voor stuk behaalden ze energieklasse A, bovendien maken de machines het wel erg makkelijk om zuinig te wassen. Zo zie je via de intelligente EcoManagement-functie instant hoeveel water en energie er wordt verbruikt en minimaliseren ze dat verbruik dankzij de geavanceerde warmtepomptechnologie.


De RefreshButler V6000 van V-ZUG. Prijs op aanvraag.

Kraaknet en keurig voor de dag
At your service: de RefreshButler V6000 zorgt voor een professionele verzorging van de meest delicate stoffen, wat een bezoek aan de stomerij om je kleding op te frissen voortaan overbodig maakt. Je hangt of legt je kleding, schoenen of hoed in de RefreshButler, waarna het zonder gebruik van wasmiddelen of chemicaliën wordt ontgeurd. Het toestel maakt gebruik van een exclusieve V-ZUG-technologie waarbij stoom en fotokatalyse het textiel opfrist en deels ontkreukt. Het hygiëneprogramma doodt daarbij 99,9% van de kiemen. Je kan de RefreshButler ook volledig in je dressing verwerken met een zelfgekozen deur. Esthetisch, innovatief en handmade in Zwitserland.

Reacties