Foto: Kludi_Pure_function

Startschot met Pure Function

Met Pure Function wordt de opmaat tot een nieuwe koers ingezet.

Pure Function

Met Pure Function heeft Kludi uit Menden een kranenconcept ontwikkeld, dat de complete vraag in het volumesegment afdekt. Het concept omvat drie nieuwe armaturenlijnen – Kludi Pure&Easy, Kludi Pure&Solid en Kludi Pure&Style. Ze staan voor krachtig-elegant design, voldoen aan de hoogste kwaliteitscriteria en laten zich bovendien met nagenoeg elke woonstijl harmoniseren. Technische bijzondere eigenschappen als bijvoorbeeld de EcoPlustechnologie, voor een verminderd warmwaterverbruik, overtuigen op functionaliteit.

KLUDI Pure&Easy
Het dynamisch gekantelde kraanhuis geeft het design een fris en luchtig karakter. Naast chroom is de serie ook leverbaar in puur wit. Betaalbaar design wordt verenigd met functionaliteiten als cool-start, waarbij de hendel bij het openen van de kraan in de middenstand koud water geeft. Waterbesparende uitvoeringen en uitvoeringen met langere hendels van 120 mm en 180 mm lengte maken het programma ook uitermate geschikt voor toepassingen in (zorg)projecten.

 

KLUDI Pure&Solid

KLUDI Pure&Solid overtuigt mensen, die midden in het leven staan en grote waarde hechten aan betrouwbare kwaliteit. Het klassieke, tijdloze design van KLUDI Pure&Solid harmonieert elegant met de meeste interieurstijlen, of dit nu modern of traditioneel is. Ergonomisch doordacht, overtuigt het armatuur als solide werkstuk van hoogste fabricagekwaliteit. De rechtop staande wastafelkranen zijn in drie verschillende hoogtes leverbaar en worden met een driegats wastafelmengkraan en een variant met hoge draaibare uitloop compleet gemaakt voor diegenen die hoekige en ronde vormen tijdloos willen combineren.

KLUDI Pure&Style

KLUDI Pure&Style combineert de hoogste design-eisen met uitstekende functionele eigenschappen. In vijf verschillende uitvoeringen dienen de wastafelmengkranen met verfijnde vlakke hendel en uitloop als pronkstuk in iedere moderne badkameromgeving. Uit inzendingen van 59 landen is de Pure&Style wastafelmengkraan door een internationale jury in de categorie „Product Design 2018“ bekroond met een vermaarde Red Dot Award.

Reacties
Anderen bekeken ook