Nieuwe ontwerpen en innovatieve materialen Dauby

Hoewel de wereld leek stil te staan, hebben de creatieve breinen achter de Dauby producten op volle toeren gedraaid het voorbije jaar.

27 Maart 2021

Omdat de nieuwe trends steeds blijven komen en ook jij graag eens een nieuwigheidje ziet, hebben we een hele reeks nieuwe producten in petto.

Dauby Taps

Uit de samenwerking van Taps & Baths en Dauby zijn deze unieke kranen voortgevloeid. Naast de authentieke messing uitvoeringen kunnen ze ook gecoat worden in andere uitvoeringen. Zo worden alle accessoires op elkaar afgestemd, en krijg je rust in je interieur. (andere draaiknoppen en uitvoeringen op aanvraag)

Nieuwe Giara meubelknoppen

De Italiaanse gieterij Giara had al heel wat meubelbeslag in Brons en Britannium, maar de keuze wordt steeds groter. Als je van sobere vormen in authentieke materialen houdt; of voor een origineel takvormig greepje wil gaan? Voor elke stijl vind je hier het juiste meubelknopje.

Nieuwe materialen en ontwerpen van Fama Bronze & Fama Thermae

Bij de Fama gieterij uit Italië hebben ze echt hun best gedaan om te blijven verrassen met nieuwigheden. Maar liefst vier nieuwe materialen hebben ze zorgvuldig samengesteld voor de perfecte match. Alle Fama producten zijn nu ook in de nieuwe materialen te verkrijgen.

Maak kennis met Verouderd Nikkel (NA), dat is massief brons met een toplaag van Tin. Dit materiaal geeft je beslag een elegante verouderde uitstraling.

Ook voor de zwartliefhebbers is er goed nieuws: Brons Black (BLK) is massief brons met een zwarte laklaag.

Night Brons (NIB) is dan weer een bruine toplaag op massief brons. Dit geeft de uitstraling van Donker Brons, maar dan zonder de typische patine.

En last but not least, Ruw Messing (UB). Dit wordt alvast onze favoriet! Natuurlijke messing met een ruwe look die na verloop van tijd een mattere en donkerdere patine zal krijgen. Beslag in dit materiaal wordt de blikvanger van je interieur.

Reacties