Foto: 2021/luca-sanitair-kraan-bongio.jpg

Nieuw: kranenserie Squadra met inbouw installatiebrug en 16 kleuropties

Luca Sanitair breidt zijn assortiment uit met de kranenserie Squadra van het Italiaanse merk Bongio.

Deze serie bestaat uit 22 design kranen die beschikbaar zijn in 16 verschillende kleuren. De Squadra serie is exclusief verkrijgbaar bij aangesloten dealers in Nederland en België. 

De Squadra serie bestaat uit diverse soorten kranen, waaronder badmengkranen, thermostaatkranen, hoofddouches, douchesets en wastafelmengkranen. Deze zijn aan te vullen met bijpassende badkameraccessoires. Het assortiment is beschikbaar in 16 verschillende kleuren, waaronder de populaire kleuren chroom, geborsteld nikkel, mat zwart en goud. Daarnaast zijn de kranen ook verkrijgbaar in 'living finishes'. Deze afwerkingen kunnen van kleur veranderen en vallen niet onder een uniforme afwerking. De living finishes kunnen daarom stippen of vlekken bevatten die de kranen een antieke en geleefde uitstraling geven. 

De serie is voortgekomen uit een samenwerking tussen het Italiaanse Bongio en Luca Sanitair. De bedrijven hadden het gezamenlijke doel om een veelzijdige en tijdloze serie kranen te ontwerpen die aansluit bij verschillende stijlen. Daarnaast zijn de kranen dusdanig ontworpen dat ze gemakkelijk zijn te monteren en plaatsen door het toepassen van vaste inbouwdelen met een installatiebrug

Het Squadra assortiment is exclusief te bestellen bij aangesloten Luca Sanitair dealers in Nederland en Belgie. Kranen in de kleuren chroom, geborsteld nikkel en mat zwart zijn uit voorraad leverbaar. Overige kleuren zijn binnen 4 tot 6 weken te leveren. 

Meer informatie: www.lucasanitair.nl

Meer van Luca Sanitair
Reacties