Nieuw: HANSALOFT

Veelzijdig en met een krachtige uitstraling – zo presenteert de nieuwe mengkranenserie van kwaliteitsproducent HANSA zich. Kenmerkend is de ‘dualiteit’ binnen de serie: HANSALOFT met zijbediening is geometrisch-strak, HANSALOFT met topbediening daarentegen harmonisch-rond. Beide basismodellen zorgen voor een buitengewone uitstraling van de wastafel en zijn ware pronkstukken voor trendy badkamers. Met een waterverbruik van slechts 6 liter per minuut voldoen de mengkranen aan de huidige verbruikseisen en overtuigen op het gebied van techniek, materiaal en afwerking. Daar kijk je niet overheen: HANSALOFT met zijbedieningDe strenge geometrische vormentaal bepaalt het eigenzinnige karakter van de mengkraan. Hoogglanzende vlakken, exacte hoeken en perfecte randen geven de HANSALOFT met zijbediening een dynamische uitstraling, die nog eens versterkt wordt door het naar voren hellende kraanhuis. De mengkraan ziet er vanuit verschillende perspectieven steeds verrassend nieuw uit en zorgt voor een onmiskenbaar accent op de wastafel.  De royaal gedimensioneerde, zijbediende HANSALOFT biedt de gebruiker ultiem comfort en bepaalt het totaalbeeld van het badkamerinterieur. Harmonisch-rond en elegant: HANSALOFT met topbedieningSlank, cilindrisch en rechtop staand biedt de mengkraan HANSALOFT met topbediening als een ongelijk tweelingbroertje een uitzonderlijk alternatief voor de geometrische versie. De mengkraan met topbediening is qua geometrie en materiaalgebruik nauw verwant aan het model met de zijbediening, maar toch een heel eigen type kraan. Het eigenlijk klassieke bedieningsconcept wordt bij de topbediende HANSALOFT opnieuw geïnterpreteerd door de tegenovergesteld liggende assen van uitloop en hendel. Met de harmonische ronde belijning vormt de mengkraan een elegante verrijking voor in dezelfde stijl ingerichte badkamers en overtuigt net als de geometrische variant met de voor HANSA kenmerkende kwaliteit op het gebied van techniek, materiaal en afwerking. Veelzijdig assortiment voor de realisering van individuele badkamerinterieursHANSA biedt voor beide varianten een veelzijdig assortiment dat mensen aanzet tot een creatieve vormgeving en het realiseren van individuele ideeën in de badkamer. Bijpassende mengkranen voor douche, bad en bidet, 3-gatsvarianten en elegante wandmengkranen maken een totale vormgeving van de badkamer in het design van de serie HANSALOFT mogelijk. Met de hoogwaardige mengkranen ontstaan extravagante badkamerinterieurs die voldoen aan de hoogste eisen. Optimaal zijn de veelzijdige mogelijkheden om net als in een modulair systeem het seriedesign aan te passen aan de eigen wensen en ideeën.

Water besparen en drinkwaterkwaliteit in stand houden

Extreem zuinig: de nieuwe wastafelmengkranen hebben een bij deze tijd passend laag waterverbruik van slechts 6 liter per minuut.  De centraal bediende HANSALOFT beschikt tevens over een individueel instelbare heetwaterblokkering en voldoet, net als overigens bijna alle mengkranen van HANSA, aan de criteria voor ‘beste keuze’ van het WELL label (Water Efficiency Label). De certificering is momenteel in de voorbereidingsfase.

Voor het behoud van de waterkwaliteit past HANSA uitsluitend zeer hoogwaardige materialen toe. De mengkraan bestaat uit de corrosiebestendige en ontzinkingsarme messinglegering MS 63 alsmede de watervoering zonder nikkellaag staan garant voor onbeperkt genieten van water, ook in de badkamer.

Profielfoto van Hansa
Hansa
Watergoorweg 77, 3861 MA  Nijkerk
Meer van Hansa Bekijk alle