Mengkraan HANSATWIST

HANSA heeft de mengkraan HANSATWIST opnieuw vormgegeven en voorzien van innovatieve elementen. Met het redesign van HANSATWIST speelt HANSA in op de grote vraag naar gebruiksvriendelijke en toch elegante mengkranen, naar praktische klassieke en toch uiterst moderne oplossingen.

Duurzaamheid

De productontwikkelaars van HANSA zijn ook innovatief op het gebied van duurzaamheid en milieu. Een speciale perlator brengt bij de nieuwe wastafelmengkraan de doorstroomhoeveelheid terug van 12 tot 6 liter per minuut. De mengkraan bespaart dus kostbaar drinkwater. Ondanks de halvering van de waterhoeveelheid, geeft de kraan toch de indruk van een volle straal. Ook bij een lage waterdruk is de maximale waterhoeveelheid snel ter beschikking, dankzij de drukonafhankelijke begrenzer.

De geïntegreerde temperatuurbeveiliging beschermt niet alleen tegen verbranden, maar draagt ook bij aan energiebesparing. De nieuwe HANSATWIST voldoet hiermee de eisen die worden gesteld aan de hoogste 4-sterrenclassificatie van het begeerde WELL-label. Dit keurmerk - vergelijkbaar met het energielabel voor elektrische apparatuur - onderscheidt bijzonder zuinige mengkranen. Naast talrijke andere mengkranen van HANSA is ook de HANSATWIST aangemeld voor deze certificering.

HANSATWIST

HANSATWIST biedt een keuze uit een open beugelhendel en gesloten hendelvariant. Bovendien is de mengkraan voorzien van watervoerende onderdelen zonder nikkellaag: een echte noviteit.

Voorkeur voor een ergonomische beugelhendel of liever een moderne gesloten hendel? De nieuwe HANSATWIST biedt volop ruimte om voor eigen ideeën en wensen bij het inrichten van de badkamer. De beugeloplossing heeft een verfijnde uitstraling en is voor alle leeftijdsgroepen zeer comfortabel te bedienen. De designvariant met gesloten hendel is met de strakke belijning een echte eyecatcher. De verchroomde mengkraan helt dynamisch naar voren wat ruimte schept aan de wastafel. De op basisvormen gebaseerde, heldere vormgeving straalt rust en eenvoud uit, terwijl de markante, brede uitloop zorgt voor een hoogwaardige touch. De mengkraan is vervaardigd van de corrosiebestendige en ontzinkingsarme messinglegering MS 63.

Watervoerende onderdelen zonder nikkellaag
Geheel nieuw is dat HANSATWIST is voorzien van watervoerende onderdelen zonder nikkellaag. Dit is - naast de eveneens geïntegreerde WATER SAFE Hitec-functiekern - een verdere innovatie, voor onbezorgd genieten van veilig drinkwater.

Profielfoto van Hansa
Hansa
Watergoorweg 77, 3861 MA  Nijkerk
Meer van Hansa Bekijk alle

HANSASTELA

Stijlvol en modern – HANSASTELA nu met zijbedieningDesignmengkraan nu met twee bedieningsvarianten leverbaar – Zuinig in verbruik Met de nieuwe, aan de zijkant te bedienen variant van de wastafelmengkraan HANSASTELA biedt HANSA klanten die van mooi design houden een aantrekkelijk alternatief voor het model met joystickbediening en speelt tegelijkertijd in op de vraag naar mengkranen met zijbediening. Het water stroomt in een elegante laminaire straal zonder toevoeging van lucht uit de karakteristieke rechthoekige uitloop. Nieuw is dat de uitloop draaibaar is en daarmee voor nog meer bedieningscomfort zorgt. De nieuwe mengkraan is niet alleen stijlvol, maar ook milieuvriendelijk: hij verbruikt namelijk slechts zes liter water per minuut. Modern design en zijbediening – de nieuwe HANSASTELAMet de wastafelmengkraan HANSASTELA met zijbediening breidt de merkenproducent uit Stuttgart het segment HANSA-LIVING uit met een nieuwe, moderne mengkraan en houdt tegelijk vast aan de extravagante vormentaal van de veelvuldig met designprijzen bekroonde HANSASTELA. Kenmerkend element van de mengkraan is de uit één stuk gegoten rechthoekige uitloop die voor een hoogwaardige en massieve uitstraling zorgt. De straalvormer is op het eerste gezicht niet zichtbaar en voegt zich onopvallend in het design. De slanke belijning van de hoge voet is mogelijk door een compacte maar krachtige 2.5-stuurpatroon. Flexibel gebruik en bijzonder reinigingsvriendelijkDe draaibare uitloop biedt meer comfort: de gebruiker heeft meer ruimte voor bijvoorbeeld haren wassen of het vullen van voorwerpen met water en kan de wastafel dus flexibeler gebruiken. Door de draaibare uitloop kan de HANSASTELA met zijbediening nauwkeurig en toch comfortabel worden bediend; zo kan er optimaal van het water worden genoten.

Hansa

Nieuw: HANSALOFT

Veelzijdig en met een krachtige uitstraling – zo presenteert de nieuwe mengkranenserie van kwaliteitsproducent HANSA zich. Kenmerkend is de ‘dualiteit’ binnen de serie: HANSALOFT met zijbediening is geometrisch-strak, HANSALOFT met topbediening daarentegen harmonisch-rond. Beide basismodellen zorgen voor een buitengewone uitstraling van de wastafel en zijn ware pronkstukken voor trendy badkamers. Met een waterverbruik van slechts 6 liter per minuut voldoen de mengkranen aan de huidige verbruikseisen en overtuigen op het gebied van techniek, materiaal en afwerking. Daar kijk je niet overheen: HANSALOFT met zijbedieningDe strenge geometrische vormentaal bepaalt het eigenzinnige karakter van de mengkraan. Hoogglanzende vlakken, exacte hoeken en perfecte randen geven de HANSALOFT met zijbediening een dynamische uitstraling, die nog eens versterkt wordt door het naar voren hellende kraanhuis. De mengkraan ziet er vanuit verschillende perspectieven steeds verrassend nieuw uit en zorgt voor een onmiskenbaar accent op de wastafel.  De royaal gedimensioneerde, zijbediende HANSALOFT biedt de gebruiker ultiem comfort en bepaalt het totaalbeeld van het badkamerinterieur. Harmonisch-rond en elegant: HANSALOFT met topbedieningSlank, cilindrisch en rechtop staand biedt de mengkraan HANSALOFT met topbediening als een ongelijk tweelingbroertje een uitzonderlijk alternatief voor de geometrische versie. De mengkraan met topbediening is qua geometrie en materiaalgebruik nauw verwant aan het model met de zijbediening, maar toch een heel eigen type kraan. Het eigenlijk klassieke bedieningsconcept wordt bij de topbediende HANSALOFT opnieuw geïnterpreteerd door de tegenovergesteld liggende assen van uitloop en hendel. Met de harmonische ronde belijning vormt de mengkraan een elegante verrijking voor in dezelfde stijl ingerichte badkamers en overtuigt net als de geometrische variant met de voor HANSA kenmerkende kwaliteit op het gebied van techniek, materiaal en afwerking. Veelzijdig assortiment voor de realisering van individuele badkamerinterieursHANSA biedt voor beide varianten een veelzijdig assortiment dat mensen aanzet tot een creatieve vormgeving en het realiseren van individuele ideeën in de badkamer. Bijpassende mengkranen voor douche, bad en bidet, 3-gatsvarianten en elegante wandmengkranen maken een totale vormgeving van de badkamer in het design van de serie HANSALOFT mogelijk. Met de hoogwaardige mengkranen ontstaan extravagante badkamerinterieurs die voldoen aan de hoogste eisen. Optimaal zijn de veelzijdige mogelijkheden om net als in een modulair systeem het seriedesign aan te passen aan de eigen wensen en ideeën.

Hansa