Mengkraan HANSATWIST

HANSA heeft de mengkraan HANSATWIST opnieuw vormgegeven en voorzien van innovatieve elementen. Met het redesign van HANSATWIST speelt HANSA in op de grote vraag naar gebruiksvriendelijke en toch elegante mengkranen, naar praktische klassieke en toch uiterst moderne oplossingen.

Duurzaamheid

De productontwikkelaars van HANSA zijn ook innovatief op het gebied van duurzaamheid en milieu. Een speciale perlator brengt bij de nieuwe wastafelmengkraan de doorstroomhoeveelheid terug van 12 tot 6 liter per minuut. De mengkraan bespaart dus kostbaar drinkwater. Ondanks de halvering van de waterhoeveelheid, geeft de kraan toch de indruk van een volle straal. Ook bij een lage waterdruk is de maximale waterhoeveelheid snel ter beschikking, dankzij de drukonafhankelijke begrenzer.

De geïntegreerde temperatuurbeveiliging beschermt niet alleen tegen verbranden, maar draagt ook bij aan energiebesparing. De nieuwe HANSATWIST voldoet hiermee de eisen die worden gesteld aan de hoogste 4-sterrenclassificatie van het begeerde WELL-label. Dit keurmerk - vergelijkbaar met het energielabel voor elektrische apparatuur - onderscheidt bijzonder zuinige mengkranen. Naast talrijke andere mengkranen van HANSA is ook de HANSATWIST aangemeld voor deze certificering.

HANSATWIST

HANSATWIST biedt een keuze uit een open beugelhendel en gesloten hendelvariant. Bovendien is de mengkraan voorzien van watervoerende onderdelen zonder nikkellaag: een echte noviteit.

Voorkeur voor een ergonomische beugelhendel of liever een moderne gesloten hendel? De nieuwe HANSATWIST biedt volop ruimte om voor eigen ideeën en wensen bij het inrichten van de badkamer. De beugeloplossing heeft een verfijnde uitstraling en is voor alle leeftijdsgroepen zeer comfortabel te bedienen. De designvariant met gesloten hendel is met de strakke belijning een echte eyecatcher. De verchroomde mengkraan helt dynamisch naar voren wat ruimte schept aan de wastafel. De op basisvormen gebaseerde, heldere vormgeving straalt rust en eenvoud uit, terwijl de markante, brede uitloop zorgt voor een hoogwaardige touch. De mengkraan is vervaardigd van de corrosiebestendige en ontzinkingsarme messinglegering MS 63.

Watervoerende onderdelen zonder nikkellaag
Geheel nieuw is dat HANSATWIST is voorzien van watervoerende onderdelen zonder nikkellaag. Dit is - naast de eveneens geïntegreerde WATER SAFE Hitec-functiekern - een verdere innovatie, voor onbezorgd genieten van veilig drinkwater.