Iconische kranen van VOLA ook leverbaar in PVD coatings

Designliefhebbers en kenners van het Deense VOLA weten dat dit gerenommeerde merk een ruim aanbod heeft in kranen, douches, accessoires en handdoekwarmers.

13 Oktober 2020

En dat in een tijdloos design van zeer hoogwaardige kwaliteit! Maar dat alle items leverbaar zijn in 27 verschillende kleuren, waaronder 8 PVD coatings, is misschien wat minder algemeen bekend. Uiteraard blijven kleuren als chroom, geborsteld rvs en matzwart onverminderd populair, maar sinds de komst van PVD coatings worden deze steeds vaker toegepast.

  

PVD is een zeer sterke coating, welke een prachtig gladde laag geeft die niet oxideert en bestand is tegen de meeste schoonmaakmiddelen. Bovendien is het productieproces zeer milieuvriendelijk. VOLA maakt de PVD coatings op dezelfde manier, zoals het hele assortiment wordt gemaakt: met een combinatie van Scandinavisch vakmanschap en de nieuwste technologie. Dit wordt gedaan door een toegewijd team van medewerkers, welke trots is alleen de beste kwaliteit te fabriceren, in de eigen fabriek in Denemarken. Het productieproces wordt dus van A tot Z zelf in de hand gehouden en gecontroleerd.

Het heeft geresulteerd in 8 prachtige kleuren: glanzend, diep en geborsteld zwart (gunmetal), glanzend en geborsteld koper, glanzend en geborsteld goud en glanzend nikkel.Dat naast de wastafel-, bad- en douchekranen, ook alle accessoires en zelfs de handdoekwarmer in zo´n bijzondere afwerking geleverd kunnen worden, levert de meest wonderschone sanitaire ruimtes op waarin luxe en elegant design de boventoon voeren en alle elementen harmonieus op elkaar zijn afgestemd.

Meer informatie: www.vola.com

Kijk voor meer inspirerende foto´s ook op de VOLA Pinterest en Instagram pagina.

Reacties