HANSASTELA

Stijlvol en modern – HANSASTELA nu met zijbediening
Designmengkraan nu met twee bedieningsvarianten leverbaar – Zuinig in verbruik

Met de nieuwe, aan de zijkant te bedienen variant van de wastafelmengkraan HANSASTELA biedt HANSA klanten die van mooi design houden een aantrekkelijk alternatief voor het model met joystickbediening en speelt tegelijkertijd in op de vraag naar mengkranen met zijbediening. Het water stroomt in een elegante laminaire straal zonder toevoeging van lucht uit de karakteristieke rechthoekige uitloop. Nieuw is dat de uitloop draaibaar is en daarmee voor nog meer bedieningscomfort zorgt. De nieuwe mengkraan is niet alleen stijlvol, maar ook milieuvriendelijk: hij verbruikt namelijk slechts zes liter water per minuut.

Modern design en zijbediening – de nieuwe HANSASTELA
Met de wastafelmengkraan HANSASTELA met zijbediening breidt de merkenproducent uit Stuttgart het segment HANSA-LIVING uit met een nieuwe, moderne mengkraan en houdt tegelijk vast aan de extravagante vormentaal van de veelvuldig met designprijzen bekroonde HANSASTELA. Kenmerkend element van de mengkraan is de uit één stuk gegoten rechthoekige uitloop die voor een hoogwaardige en massieve uitstraling zorgt. De straalvormer is op het eerste gezicht niet zichtbaar en voegt zich onopvallend in het design. De slanke belijning van de hoge voet is mogelijk door een compacte maar krachtige 2.5-stuurpatroon.

Flexibel gebruik en bijzonder reinigingsvriendelijk
De draaibare uitloop biedt meer comfort: de gebruiker heeft meer ruimte voor bijvoorbeeld haren wassen of het vullen van voorwerpen met water en kan de wastafel dus flexibeler gebruiken. Door de draaibare uitloop kan de HANSASTELA met zijbediening nauwkeurig en toch comfortabel worden bediend; zo kan er optimaal van het water worden genoten.

Duurzaam

Bespaart water en zorgt voor onbezorgd genieten van drinkwater
De nieuwe HANSASTELA met zijbediening gaat verantwoord met water om en is geheel in lijn met de Green Responsibility filosofie. Met een doorstroomhoeveelheid van slechts 6 liter per minuut verbruikt de wastafelmengkraan in vergelijking met conventionele mengkranen 50 procent minder water. Dit nieuwe product is echter niet alleen uiterst zuinig, maar ook aangenaam stil (geluidsklasse 1). Dankzij het verchroomde kraanhuis uit de corrosiebestendige en ontzinkingsarme messinglegering MS 63 alsmede de watervoering zonder nikkellaag is onbezorgd genieten van water gegarandeerd.