Foto: kitkat

Kitkat Mozaïek

Een kleurrijke uitdrukking van creativiteit en stijl

02 Oktober 2023

De betoverende kitkat tegels uit de Sevilla collectie van TMF zijn ontworpen om ruimtes te transformeren en een vleugje unieke creativiteit toe te voegen aan elke omgeving. Deze kitkat tegel dankt zijn naam aan de bijzondere vorm die veel wegheeft van de welbekende chocoladereep. 

De collectie bestaat uit de standaard kitkat en de mini kitkat. Een unieke slanke tegel, gemaakt van hoogwaardig geglazuurd porselein, komt zowel horizontaal als verticaal prachtig tot zijn recht. Beide beschikbaar in diverse prachtige kleuren. Sommige tegels hebben een spikkel of kleurverloop, wat zorgt voor een bijzonder effect na verwerking.

TMF onderscheidt zich door de veelzijdigheid. Of het nu gaat om het verfraaien van keukenwanden, badkamermuren, of balies, deze tegeltjes passen naadloos in elke omgeving. Wanneer de tegels verticaal verwerkt worden, zijn ze heel geschikt voor het betegelen van rondingen. 

De TMF mozaïek tegels zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Ze zijn vervaardigd met behulp van geavanceerde technieken en materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik en de tand des tijds. Dit zorgt ervoor dat klanten lang kunnen genieten van de schoonheid en functionaliteit.

Afmeting standaard kitkat: 20 x 145 mm
Afmeting mini kitkat: 12 x 92 mm
Verkoopadviesprijs: vanaf € 129,95 per M2

Meer informatie op: www.themosaicfactory.com

Reacties