Foto: KIMI_JONA_JOEPRL09020VPK_01

JONA - Douchecomfort voor iedereen

Nieuwe douchescherm van Kermi

07 Oktober 2023

Slank design en strakke lijnen. Bestelbaar in verschillende uitvoeringen en maten, hierdoor past deze serie in vrijwel elke standaard badkamersituatie.

Door de focus op het essentiële is een aantrekkelijke prijs mogelijk en is deze serie, het ideale douchescherm voor iedereen die op zijn budget let.

Of het nu gaat om een pendeldeur of een pendel-vouwdeur de JONA past in vrijwel elke standaard badkamer door:

  • een standaard hoogte van 2000 mm
  • gehard veiligheidsglas van 6 mm dikte, standaard met KermiCLEAN
  • een verstelmogelijkheid per wandprofiel van 20 mm
  • profielen van JONA zijn in zilver hoogglans en zwart soft bestelbaar.

Het douchescherm is zeer gemakkelijk in gebruik, want dankzij het pendeldeurcomfort met liftsysteem kan de deur eenvoudig worden geopend en gesloten. De praktische knopgreep kan optioneel worden voorzien van antislip rubberen ringen, die het vastpakken vergemakkelijken. De pendel-vouwdeuren kunnen bij niet-gebruik eenvoudig tegen de wand worden geklapt – een praktische oplossing om ruimte te besparen.

Vraag onze noviteiten prijslijst 09/2023 aan via: info@kermi.nl of kijk op onze website: www.kermi.nl

Het nieuwe douchescherm JONA brengt met de slanke look en de solide functionaliteit stijl en comfort in de badkamer. En dat tegen een zeer aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding.

Met accenten in "zwart soft" oogt JONA zeer krachtig. Bij de pendel-vouw uitvoering kunnen de deuren bij niet-gebruik eenvoudig praktisch tegen de wand worden geklapt.

Meer van Kermi
Reacties