string(1) "p"
Profielfoto van Sunshower
Sunshower
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 16:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Het zonnetje in huis

De zon is goed voor ons, mits veilig gedoseerd natuurlijk.

UV-stralen zorgen er namelijk voor dat we vitamine D aanmaken, en dat is goed voor onze weerstand, voor onze botten en voor ons humeur. En die zon? Die schijnt gewoon in je eigen badkamer.  

Healthy light & happy people

De wereld vitaler, energieker, gezonder én dus gelukkiger maken, daar is het ons om te doen. Hoe we dat doen? Door dagelijks veilig gedoseerd UV-licht en verwarmend infrarood aan te bieden tijdens het douchen. Waarom we dat doen? Omdat de zon gezond is. Maar omdat dat zonnetje zich in ons land niet dagelijks laat zien, hebben wij van Sunshower daar iets op bedacht. Wij laten de zon schijnen in jouw badkamer.

Het hele jaar door gezond

Door te douchen met laag gedoseerd UV-licht maak je vitamine D aan en dat is goed voor je gezondheid. Vitamine D geeft namelijk een boost aan je immuunsysteem waardoor je weerstand verbetert en je ook in de donkere maanden gewapend bent tegen luchtweginfecties, griep en verkoudheid. Ook je botten en tanden worden sterker dankzij vitamine D.

Een zonnig humeur

Natuurlijk, die gezonde blos op de wangen in de winter is mooi meegenomen, maar er zijn meer redenen waarom dagelijks verantwoord zonnebaden, of beter gezegd, ‘zonnedouchen’, aan te raden is. Zo zullen huidaandoeningen, zoals zonneallergie of eczeem, verdwijnen, heeft UV-licht een positief effect op ons dag- en nachtritme waardoor je beter slaapt en energieker bent én de huid is beter voorbereid op de zomerse zon. Bijkomend voordeel, en daar profiteert je omgeving van mee, UV-licht zorgt ervoor dat je het gelukhormoon endorfine aanmaakt, waardoor een zonnig humeur plaatsmaakt voor die ellendige winterdip. Kortom door de zon aan te zetten onder de douche, ben je gezonder, energieker én blijer. Healthy Light, Happy People.

Warm kacheltje

Maar we zijn er nog niet. Al onze modellen zijn voorzien van de infraroodfunctie. Deze verwarmende stralen verbeteren de bloedsomloop waardoor spier-, rug- en gewrichtspijnen afnemen, de mobiliteit wordt vergroot en reumatische klachten verminderen. Een lekker soepel makend kacheltje dus om de dag mee te beginnen. Of om mee af te sluiten. En dat allemaal met één druk op de knop.Easy. Energy. Everywhere.

Past in iedere badkamer

Dan nog even wat praktische informatie. Om te beginnen, veiligheid staat bij ons voorop. We werken samen met dermatologen en garanderen dat het UV-licht veilig gedoseerd en verantwoord is. Verder hebben we twee varianten. De Sunshower PLUS met twee functies, UV- én infraroodlicht en de Sunshower ONE met alleen infrarood. Kijk maar even op onze site: www.sunshower.nl. Beiden varianten hebben overigens een mooi zwevend design, passen in iedere badkamer en zijn leverbaar in verschillende kleuren en formaten. Ook handig om te weten, onze apparaten zijn eenvoudig te installeren als inbouw, vlak op de wand of in de hoek en een ventilatiekanaal is overbodig. En dan tot slot, niet onbelangrijk met de huidige energieprijzen, het gebruik van ons product komt neer op zo’n €20 per jaar, dat is vergelijkbaar met het jaarlijks verbruik van een waterkoker. Kortom, het kost weinig energie en geeft veel energie. Energy to embrace.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of volg ons op Facebook.