Foto: Geberit_mix_match

Geberit Mix & Match – een krachtige combinatie in de badkamer

Geberit badkamerseries onderling te combineren

17 Mei 2024

Rituelen, wensen en stijlen - iedere badkamergebruiker is uniek en wil de wastafel inrichten volgens eigen ideeën. De meubels en het keramiek van de Geberit series ONE, Acanto en iCon zijn nu, samen met Geberit spiegels, losse meubelelementen en accessoires, vrijwel onbeperkt te mixen met Geberit Mix & Match. Hierdoor hoeft de consument zich bij de inrichting van de badkamer niet meer te beperken tot één badkamerserie. Door een uniforme montagetechniek kunnen alle elementen moeiteloos met elkaar gecombineerd worden.

Geberit biedt met Mix & Match nieuwe mogelijkheden om een persoonlijke wastafelopstelling samen te stellen. Wastafels en onderkasten van de Geberit ONE, Acanto en iCon badkamerseries zijn vrijwel onbeperkt combineerbaar. In totaal zijn er meer dan 100.000 combinaties mogelijk.

Mix & Match werkt heel eenvoudig

De montagetechniek, afmetingen en oppervlakken van de badkamerseries zijn aangepast en uniform gemaakt. Hierdoor sluiten de wastafels en meubels van deze drie badkamerseries moeiteloos op elkaar aan. Losse meubelelementen, zoals hoge kasten en zij- of hangkasten zijn verkrijgbaar in bijpassende oppervlakken en kunnen universeel worden gebruikt. Spiegels en spiegelkasten van de Geberit Option en ONE series completeren het assortiment voor een harmonieuze complete badkamerinrichting.

www.geberit.nl/mix-match

Meer van Geberit
Reacties