Foto: press_2013/sealskin-douchedeur-squeeze1.jpg

Sealskin douchedeur Get Wet Squeeze

Sealskin douchedeur Get Wet Squeeze. Installeren zonder boren: een douchedeur monteren was nog nooit zo eenvoudig!

Nooit eerder was het zo gemakkelijk om een draaideur of schuifdeur in uw nisdouche te bevestigen. Niet boren en schroeven maar simpelweg tussen de 2 muren van de nis inklemmen! Geen boorgaten meer in de muur en in slechts 5 minuten geïnstalleerd!

Squeeze biedt zowel draaideuren (800, 900 en 1000mm) als schuifdeuren (1200 and 1400mm) voor nissituaties. Alle deuren zijn maximaal voorgemonteerd en bieden de unieke installatiewijze die Squeeze zo bijzonder maakt. Doordat de douchedeur gewoonweg tussen 2 muren ingeklemd wordt, kunnen deze douches in een mum van tijd geïnstalleerd worden. Zonder dat er in de muur geboord hoeft te worden! Dus eenvoudig te bevestigen in enkele minuten en net zo eenvoudig weer te verwijderen zonder dat er boorgaten achterblijven!

Sealskin douchedeur Squeeze get wet.

Bovendien zijn de schuifdeuren optioneel leverbaar met soft-close systeem. Dit zorgt ervoor dat de deur wordt opgevangen en zachtjes wordt dichtgetrokken. De schuifdeur is dan uitgevoerd met 8mm helder veiligheidsglas. Dubbel voordeel dus!

Meer informatie: www.sealskin.nl/getwet

Publicatiedatum: 30 januari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties