Foto: press_2013//villeroy-boch-edina-douche-wand.jpg

Degelijke en sierlijke schuifdeuren

De Edina schuifdeurenserie voor douchecabines past door het ruimtebesparende concept in iedere badkamer. Daarnaast zorgt de constructie ervoor dat al het water daadwerkelijk binnen de cabine blijft.

De Edina schuifdeurenserie voor douchecabines past door het ruimtebesparende concept in iedere badkamer. Daarnaast zorgt de constructie ervoor dat al het water daadwerkelijk binnen de cabine blijft. www.dejongsanitair.nl

De douchewanden zijn gemaakt van transparant veiligheidsglas, dat is voorzien van een ClearGlass coating. De schuifdeuren kunnen, dankzij een kliksysteem aan de onderzijde, zeer makkelijk gereinigd worden. De degelijke en sierlijke constructie komt tot zijn recht op zowel betegelde douchevloeren als douchebakken.

Productinformatie

De douchewanden uit de serie Edina bestaan uit twee delen en zijn 195 cm hoog. De douchewanden zijn er in een vierkante, rechthoekige en een kwartronde variant, die ieder in meerdere afmetingen verkrijgbaar zijn. De schuifdeuren van de vierkante variant zijn verkrijgbaar voor een vloeroppervlak van 80 x 80 cm, 90 x 90 cm, 100 x 100 cm, de rechthoekige in 80 x 90 cm L/R, 80 x 100 cm L/R. De kwartronde variant is verkrijgbaar voor een vloeroppervlak van 80 x 80 cm, 90 x 90 cm en 100 x 100 cm. De deuren sluiten door middel van een magneet en de handgrepen zijn van chroom.

Publicatiedatum: 8 mei 2009

Reacties