Nieuwe douchecabines van HSK

Atelier Plan en Atelier Plan Pur – design dat inspireert

08 December 2018

De wens van een ruime en moderne badkamer staat voor veel gebruikers hoog genoteerd. Vooral als het gaat om de ochtendroutine, zouden veel mensen een royale douche met voldoende ruimte willen. Maar helaas komen wens en realiteit niet altijd samen. De reden: de badkamer van toen werd meestal gebouwd als een eenvoudige wasruimte en heeft daarom vaak niet de nu vereiste grootte. Om er voor te zorgen dat ook in kleine badkamers aan alle wensen kan worden voldaan, heeft badkamerspecialist HSK Duschkabinenbau KG met het nieuwe Atelier Plan en Atelier Plan Pur de ideale douche-oplossingen in het assortiment.

Atelier Plan douchewanden bieden een perfecte oplossing voor elke badkamer. Als hoekinstap of draaideur. Doordat Atelier Plan maximale ruimte biedt op een minimaal oppervlak, lijkt de badkamer niet alleen optisch groter, maar wordt ook de douche-ervaring van een hoger niveau. Het heldere uiterlijk en de filigrane scharnieren en beproefde grepen ogen bovendien zeer aantrekkelijk. Een andere, net zo praktische oplossing is Atelier Plan Pur. Daarmee komt er nog meer gemak in de badkamer. De frameloze douchewanden creëren niet alleen visuele vrijheid - met deze serie zijn er ook vrijwel geen grenzen aan functionaliteit.

 

Luxe tot in het kleinste detail

De 8 mm dikke glaselementen zorgen voor een modern en licht uiterlijk. Een magneetsluitstrip zorgt er bij Atelier Plan en Atelier Plan Pur in combinatie met de ergonomisch elegante grepen voor, dat de deuren van veiligheidsglas netjes en betrouwbaar sluiten. Daarbij is de dubbelzijdige stanggreep ideaal en zorgt de bediening voor maximaal comfort. Het nieuwe Atelier Plan-scharnier overtuigt door het verfijnde uiterlijk en de hoogwaardige techniek, tegelijkertijd geeft het de deuren een bijna gewichtloos aanzicht. Het sluit binnen vlak met het glas aan waardoor het zeer eenvoudig te reinigen is. Atelier Plan Pur daarentegen biedt een innovatieve muurbeugel. Deze is heel eenvoudig te monteren en houdt de glaselementen stevig en stabiel op de plaats. De binnenkant, die ook vlak met het glas is, garandeert een eenvoudige reiniging en gemakkelijk onderhoud. De douchecabine wordt afgerond met het standaard lift-mechanisme, dat de hantering aangenamer maakt en daarmee voor nog meer comfort zorgt. De nieuwe stabilisatiebeugel is parallel aan het glas aangebracht, zodoende zijn er in het interieur geen storende steunen. Optisch perfect afgestemd op de fijne lijnen, biedt het de glaselementen tegelijkertijd een veilige houvast.

 

Elegante uitstraling dankzij hoogwaardige decors

De hoogwaardige douchecabines verlenen iedere badkamer een extra plus aan luxe. In combinatie met de Renodeco wand- en vloerelementen worden Atelier Plan en Atelier Plan Pur een echte blikvanger. Het optionele matglas Linea.01 als middenband decor of Linea.02 als volledig decor, is een optische highlight en vormt tegelijk een tijdloos-moderne zichtbescherming.

Reacties
Anderen bekeken ook