string(1) "p"

Kinedesign®- de luxe douchecabine

De luxe uitstraling van de inloopdouche met het comfort en gemak van de douchecabine

Kinedesign-de douchecabine als walk-in-shower 

Douches bestaan tegenwoordig in alle soorten en maten; inloopdouches, douchewanden, douchecabines… er zijn een heleboel oplossingen en mogelijkheden voor onze badkamer. Een mooie cross-over is deze Kinedesign®, een luxe douchecabine met walk-in-shower eigenschappen.

Minimalistisch met een natuurlijke uitstraling, dat is Kinedesign. De vormgeving is strak met glazen schuifdeuren zonder profielen in een mooie, eigentijdse designlook. Deze douchecabine kan gepersonaliseerd worden ingericht met vele opties voor design en comfort zoals een opklapbaar douchezitje, stoomfunctie, Led-regendouche en bluetooth sound system. Er zijn diverse standaardafmetingen, maar levering op maat – volledig custom made – kan ook.

Design x comfort
Qua beleving is dit het beste van twee werelden: de ultramoderne uitstraling van de inloopdouche als echte blikvanger in je badkamer en tegelijkertijd de beslotenheid van een douchecabine met optimaal warmtebehoud en water dat binnen de cabine blijft. Qua installatie is Kinedesign superhandig; de cabine wordt in één pakket geleverd en kan snel (binnen een dag) worden geïnstalleerd, zonder siliconen of ingrijpende werkzaamheden.

Welness-ervaring
De Kinedesign douchecabine combineert water, glas, licht en technologie in perfecte harmonie en dompelt je onder in deze heerlijke, wellness-achtige ervaring voor de zintuigen. Zo laat je stress van je af glijden en vind je nieuwe energie aan het begin of juist rust aan het einde van je dag.

Dagelijke doucheluxe
Kwaliteit zie je terug in elk detail, van het kras- en stootvrije veiligheidsglas (8 mm) tot het strakke, profielloze design tot de vele luxe opties als de Led-regendouche, stoomfunctie en prachtige kraanbox. De Kinedesign staat voor optimaal dagelijks douchecomfort, elke dag weer.

 

Meer weten over de Kinedesign?

www.kinedesign.info