Gebogen glas wand

Vissani is een producent en leverancier van glas in sanitaire toepassingen. Een nieuw en bijzonder product is de Spazio Aperto Linea Blue. Deze douche is ontworpen door Vissani in samenwerking met een Italiaanse collega die gespecialiseerd is in het buigen van glas. De basis van deze douche bestaat uit haaks gebogen glasplaten. Dit is vooral bijzonder omdat de haakse buiging een radius heeft van slechts 106 mm, wat afwijkt van de gebruikelijke 500mm. Hierdoor ontstaat een zeer strak vormgegeven douche. Hier ziet u een vrijstaande douche, maar als u bijvoorbeeld in verband met de indeling van uw badkamer de douche in de hoek wilt plaatsen, dan kunt u één gebogen wand weglaten en zo een zeer fraaie inloopdouche creëren.

Product Spazio Aperto Linea Blue

De hardstenen onderplaat kan in elke gewenst formaat door Vissani geleverd worden, zodat u de vorm van uw douche kunt aanpassen aan uw wensen. Op de afbeelding ziet u de Spazio Aperto Linea Blue met blauw glas, maar als u een minder gedurfde helder glazen uitvoering wenst kan dat natuurlijk ook. Het gebruikte glas is uiteraard veiligheidsglas met een dikte van 8mm. Het glas is gehard volgens de hoogste norm, zodat veiligheid gewaarborgd is.
Door de constructieve eigenschappen van een haaks gebogen paneel zijn slechts 3 klemmen voldoende om het geheel stabiel te monteren. Zo zijn er dus geen stabilisatiestangen nodig voor de gebogen panelen.
 
De Spazio Aperto Linea Blue is opgebouwd uit 3 glasdelen, die u ook afzonderlijk kunt bestellen.

De afmetingen zijn:
• Gebogen paneel in linker of rechter uitvoering: 956 mm x 296mm x 2000 mm
• (breedte x diepte x hoogte); deze maten zijn vast
• Het vlakke paneel is in alle breedtes met een hoogte van 2000 mm verkrijgbaar.
• Door de variabele breedte is het mogelijk de opstelling naar wens aan te passen.
• De hardsteen vloerplaat is in elke maat verkrijgbaar en ook op diverse manieren aan te passen aan uw wensen.
In samenspraak met u kan Vissani alles van glas leveren voor uw badkamer. Zo ook douchedeuren, douchewanden, maar ook glazen wastafels. De samenspraak is vooral belangrijk om uw wensen, bewerkt met de kennis en ervaring van Vissani om te kunnen zetten naar een bijzondere, maar ook een duurzame en veilige badkamer. Uw interesse gewekt? Een idee gekregen omtrent uw badkamer?  Vissani realiseert dat op professionele wijze! Neem vrijblijvend contact met ze op!