WISA Douchebakken

De minimalistische en functionele ontwerpen doen wat ze moeten doen. Ze maken je douchecabine helemaal compleet en sluiten naadloos aan bij al het moois in je nieuwe badkamer. Of je dan kiest voor het natuurlijke gevoel van composiet of voor een van de vele modellen uit sanitairacryl, je staat altijd goed.

Met WISA douchebakken weet je zeker dat jij voorlopig alle drukke dagen zo van je afspoelt.

Stijlvolle van onder tot boven

Vierkant, rechthoekig of kwartrond. Ingebouwd of liever met plint. Extra groot, klein, breed of smal.

Met meer dan tien modellen is voor elke douchesituatie de juiste oplossing te vinden.

Robuust en stoer materiaal, elegant en fijn ontworpen. Douchebakken Denia en Soria zijn vervaardigd uit composiet. Je voelt de duurzaamheid van dit homogene en hoogwaardige materiaal en maakt een statement in je badkamer.

Waarom WISA

Kwaliteit

Om optimaal te kunnen genieten van je badkamer wil je zekerheid.

Zekerheid dat alles altijd functioneert en dat jij er zo min mogelijk werk en zoveel mogelijk plezier van hebt. Dan zegt Wellness by WISA genoeg. WISA levert al meer dan 140 jaar wereldwijd kwaliteit en innovatie in sanitair. En de jarenlange ervaring in kwaliteitsproducten voor de badkamer zit in onze genen. Dus dat zie je meteen terug in onze nieuwste aanwinst; Wellness by WISA.

 

Oer-Hollands

WISA is oer-Hollands en levert al sanitair sinds 1865. Van producent van gietijzeren spoelreservoirs in de beginjaren, zijn we uitgegroeid tot marktleider op het gebied van sanitaire spoeltechniek met een uitgebreid productenprogramma voor de hele badkamer. Van de meest innovatieve sanitaire spoelsystemen tot een complete keramieklijn. Van toiletzittingen tot diverse waterbesparende oplossingen. Vanuit ons hoofdkantoor en onze productielocatie in Arnhem houden wij ons elke dag bezig met jouw badkamer.

 

Ontwerp

Omdat je, naast een mooie, ook een comfortabele badkamer wilt, speelt ergonomie altijd een rol in onze ontwerpen. Zo worden we met z’n allen steeds langer. Dus hebben wij baden die extra diep, lang of breed zijn.

En alle baden zijn zo vormgegeven dat je aangenaam ondersteund wordt, alleen of met z’n tweeën.

 

Duurzaamheid

Als je investeert in een nieuwe badkamer, wil je daar lang van kunnen genieten. Je kiest dus voor duurzame materialen. En dat doen wij ook. Onze baden en douchebakken zijn gemaakt van

Europees sanitairacryl en versterkt met glasvezel. Het acryl zorgt voor een gladde, doorgeverfde oppervlakte, die zich gemakkelijk laat schoonmaken. Bovendien neemt het razendsnel de temperatuur van het water aan en door de isolerende werking blijft het water in je bad lekker lang warm.

 

Garantie

Al onze producten voldoen aan de geldende Europese normen en daarnaast ook nog eens aan onze eigen kwaliteitseisen. En voor onszelf zijn we een stuk strenger. We geven je dan ook graag garantie