Foto: Viega-Advantix-douche-afwatering-systeem

Praktische totaaloplossing voor afwerking van doucheruimtes

Met Viega Advantix brengt Viega Nederland een afvoersysteem voor probleemloze afwatering van doucheruimtes op de markt, waarmee een 100% waterdichte doucheruimte wordt gecreëerd.

Met Viega Advantix brengt Viega Nederland een afvoersysteem voor probleemloze afwatering van doucheruimtes op de markt, waarmee een 100% waterdichte doucheruimte wordt gecreëerd. www.viega.com

Het nieuwe systeem kenmerkt zich door een beperkte opbouwhoogte, een grote afvoercapaciteit en een onderhoudsvrije uitvoering. Het degelijke en doordachte systeem wordt geleverd als compleet bouwpakket en zorgt ervoor dat contactlekkage tot het verleden behoort. Het complete Advantix programma bestaat uit een basiselement, buisdoorvoering, afdichtingsvarianten, in hoogte verstelbare opzetstukken, frames, roosters en lijm.

 

De afvoer is vervaardigd uit één stuk en is met een minimale hoogte van 70 mm zeer vlak. Van het opzetstuk bestaan verschillende uitvoeringen. De eenvoudigste uitvoering heeft een kunststofframe en een RVS-rooster. Voor het luxere segment zijn er roosters uit de Viega Visign-serie. Deze zijn leverbaar in verschillende materiaaluitvoeringen en vormen en uiteenlopende ontwerpen. Zo zijn er vierkante en ronde roosters van glas en roestvaststaal, in zowel een matte als een glanzende variant.

 

Voor projecten van woningbouwverenigingen kan de service van Viega zelfs worden uitgebreid tot volledige begeleiding en ondersteuning.

Publicatiedatum: 22 december 2009

Reacties