Foto: press_2013//sunshower-wellness-combi.jpg

Sunshower verandert badkamer in wellness center

Onlangs introduceerde het Nederlandse merk Sunshower een nieuw model waaraan infraroodlampen zijn toegevoegd, de Sunshower Combi.

Onlangs introduceerde het Nederlandse merk Sunshower een nieuw model waaraan infraroodlampen zijn toegevoegd, de Sunshower Combi.

De originele Sunshower is een zonnebank met ingebouwde UV-lampen die kan worden geïnstalleerd in de douche. In het nieuwe model gaat de warmte van de infraroodlampen spier- en gewrichtspijn in de nek, rug en schouders tegen. De Sunshower is een innovatieve uitvinding die de aanmaak van vitamine D stimuleert en energie geeft. De Sunshower geeft een lagere dosis UV dan een doorsnee zonnebank en kan dus regelmatig - een paar keer per week - worden gebruikt tijdens het douchen. Hiermee voldoet het product aan de richtlijnen van KWF Kanker bestrijding omtrent verstandig zonnen.

Meer energie en gezond leven

Design, wellness en comfort zijn sleutelwoorden in de badkamer van vandaag. Waar de badkamer vroeger een louter functionele plek was, is het tegenwoordig vaak een ruimte waar men tijd doorbrengt om optimaal tot rust te komen. De Sunshower Combi voorziet in deze trend en in de behoefte om te ontspannen en te zonnen. Ook als er geen zon is, hetgeen vaak het geval is in Nederland. De Sunshower Combi verandert de badkamer in een ware mini wellness-center en is een goede remedie tegen energieproblemen. Met name bij gebrek= aan zonlicht in de donkere maanden van het jaar. Infraroodlicht biedt verlichting bij spierpijn na het sporten en geeft een aangename diepwerkende warmte na een stevige wandeling in de winter. Bovendien stimuleert de Sunshower de bloedsomloop en heeft het een helende werking op de spieren en gewrichten van de nek, rug en schouders.

Gedoseerd zonnen

De Sunshower is KEMA gekeurd en voldoet aan de richtlijnen van KWF Kankerbestrijding en van dermatologen van het Leids Universitair Medisch Centrum (L= UMC). "Door het zonnen te combineren met de dagelijkse douchebeurt blijft je vitamine D op peil en bespaar je tijd", aldus Oscar Meijer, mede-uitvinder van de Sunshower.

Over Sunshower

Sunshower is in 2002 opgericht door de Delftse ingenieurs Merijn Wegdam en Oscar Meijer. Het bedrijf ontwikkelt innovatieve, wellness producten voor in de douche. De Sunshower is verkrijgbaar in verschillende variaties: als inbouwmodel in nieuwe douches of als opbouwmodel in bestaande douches. Met infrarood functie of alleen met zonnebankfunctie. Ook is er keuze voor een full body model met drie tot vijf lampen of een half body model met twee lampen. De Sunshower is vanaf 1.495 euro te koop bij 120 luxe badwinkels in Nederland.

Meer informatie: www.sunshower.nl.

Publicatiedatum: 25 maart 2010

Reacties