Foto: Sealskin-duka-douche

Sealskin douche duka 1700

Mooier dan ooit tevoren: Sealskin douche duka 1700

Sealskin douche duka 1700. Mooier dan ooit tevoren: Sealskin douche duka 1700.

Subtiel design met verfijnde technieken en een grote variëteit aan individuele doucheoplossingen kenmerken Sealskin's nieuwe duka 1700. Doordat alle douches zijn uitgevoerd met een klein vast deel, is de draairadius beperkt en kunt u gemakkelijk een toilet, wastafel of radiator naast de douche plaatsen. U zult jarenlang doucheplezier beleven aan deze eigentijdse douche.

De deuren zijn uitgevoerd met een autoclose systeem. De deur wordt tijdens het openen enige millimeters opgetild en sluit de laatste 10-20 centimeter vanzelf. Da's wel zo makkelijk! De solide stabilisatiesteunen in een fraai design zijn nieuw ontworpen, geheel in stijl van de serie. De stabilisatiesteun van de deur- zijwand combinatie is slim parallel geplaatst aan de deur en daardoor vrijwel onzichtbaar en biedt maximale bewegingsruimte in de douche. Tevens is een nieuwe douche toegevoegd aan de serie, welke uitermate geschikt is voor brede nissen tot maarliefst 220 cm.

Als specialist in maatwerkoplossingen is het voor Sealskin geen enkel probleem om een douche passend te maken voor uw badkamer. Of het nu gaat om een aanpassing in breedte of hoogte, schuine zijde of een uitsparing uit het glas, vrijwel alles is mogelijk! Naast de keuze van de profielkleur kunt u tevens uw gewenste glas kiezen. Desgewenst uitgevoerd met Sealglas, dé glasbehandeling om onderhoud te vereenvoudigen.

Tip voor de installateur
De duka 1700 douches zijn nu nog sneller te monteren dankzij het GIROFIX montagesysteem. De douche wordt op de juiste positie gebracht en met één enkele draai staat de douche vast op zijn plaats. Doordat men niet meer door de profielen hoeft te boren, kan de douche eenvoudig worden gedemonteerd bij een eventuele verhuizing.

Meer informatie: www.sealskin.nl

Publicatiedatum: 10 december 2012

Reacties