Foto: press_2013//Raindance-Froggy-hansgrohe-douche-kop.jpg

Nog meer doucheplezier met Raindance Froggy

Speciaal voor jonge douchegenieters biedt Hansgrohe nog meer doucheplezier met de Raindance S Froggy handdouche. Deze Raindance S 100 AIR 3jet handdouche is voorzien van een (afneembaar) siliconen kikkergezicht met kraalogen.

Speciaal voor jonge douchegenieters biedt Hansgrohe nog meer doucheplezier met de Raindance S Froggy handdouche. Deze Raindance S 100 AIR 3jet handdouche is voorzien van een (afneembaar) siliconen kikkergezicht met kraalogen. www.archiproducts.com

Met deze vrolijke handdouche wordt douchen voor jonge douchegebruikers nu nog leuker. Daarnaast kan voelt het materiaal zacht aan, waardoor niemand zich er aan kan bezeren.

 

De Raindance S AIR Froggy handdouche van Hansgrohe is voorzien van de Hansgrohe AirPower technologie, deze mengt lucht bij het water, waardoor zachte volumineuze druppels het lichaam volledig omhullen. Ook biedt de Raindance S Air Froggy handdouche drie straalsoorten: Rain AIR, Whirl Air en Balance Air. En door de QuickClean anti-kalkfunctie heeft kalk geen kans: dankzij de siliconen straalopeningen kan kalk zich niet hechten en kunnen kalk- en vuildeeltjes eenvoudig verwijderd worden.

Verkrijgbaar bij de sanitaire vakhandel. Adviesverkoopprijs incl. BTW: 128 euro.

Over Hansgrohe

Hansgrohe is het premium merk voor douches, badkamer- en keukenkranen, thermostaten en afvoeren binnen de internationale Hansgrohe Groep. Beloond met talrijke awards vanuit de hele wereld staan de producten van Hansgrohe voor innovatieve technologie, het hoogste niveau van functionele kwaliteit en vormgeving. Dat is de grondslag voor het succes van het merk als wereldleider op douchegebied en een van de meest toonaangevende sanitairfabrikanten wereldwijd. Met uitvindingen zoals de glijstang, verstelbare douchestralen, QuickClean anti-kalksysteem, AIR power en de EcoSmart technologie geldt Hansgrohe als innovatief leider in de internationale sanitairbranche.

Meer informatie: www.hansgrohe.nl.

Publicatiedatum: 28 oktober 2009

Reacties