Foto: press_2013//hsk-douche-thermostaat-veiligheid.jpg

HSK Shower-Set RS Softcube is veilig en comfortabel

Nieuw: Shower-Set RS Softcube van HSK met veiligheids-thermostaatarmatuur.

Nieuw: Shower-Set RS Softcube van HSK met veiligheids-thermostaatarmatuur.

Van hoofddouche tot design handdouche – bij de Shower-Set RS Softcube van HSK is alles op dezelfde vormgeving van de Softcube-Designwereld van de Olsberger Badexpert afgestemd. Nu is ook de schitterende Shower-Set uitgebreid met een thermostaatarmatuur. Het model is ideaal voor toepassing met douchecabines, alu-spiegelkasten en designradiatoren van de Softcube Designwereld. Daarnaast munt het model bovendien uit door veel comfort en veiligheid met een nieuwe SafeTouch functie. 

De nieuwe Shower-Set RS Softcube thermostaat verenigt schitterend chroom met een zachte vormgeving. Deze vindt men ook terug in de slechts 2 millimeter dikke Softcube hoofddouches. Optioneel kan de standaard meegeleverde 300 x 200 x 2 millimeter hoofddouche ook worden vervangen door een supervlakke 400 x 250 millimeter Softcube hoofddouche. Ook de aparte design handdouche, met in hoogte verstelbare houder aan de glijstang, is in de vormgeving consequent afgestemd op het Softcube design. Praktisch: antikalk-noppen vereenvoudigen de reiniging van zowel hoofd- als handdouche. 
Nieuw: Shower-Set RS Softcube van HSK met veiligheids-thermostaatarmatuur.

Comfort en veiligheid dankzij het thermostaatarmatuur met SafeTouch-functie

De Shower-Set RS Softcube thermostaat valt niet alleen op door de schitterende vorm en hoogwaardige kwaliteit, zoals HSK-directeur Joachim Schulte uitlegt: „Hier wordt design samengevoegd met een functionele uitrusting en ecologische efficiëntie.“ De spaarknop van de nieuwe veiligheids-thermostaatarmatuur verhindert het per ongeluk volledig opendraaien van de waterhoeveelheid. Zoals bij de bekende 38°C-begrenzer moet door het indrukken van een knop bewust worden gekozen voor de verhoging van de doorstromende waterhoeveelheid. Bovendien munt de thermostaatkraan uit door de hittebeveiliging en de comfortabele SafeTouch-functie. Een geoptimaliseerd opbouwsysteem zorgt ervoor, dat het kraanhuis op de relevante plaatsen niet onaangenaam heet wordt. 

Meer informatie: www.hsk-duschkabinenbau.de

Publicatiedatum 28 oktober 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties