Foto: Huppe-Design-douchewand-schuifdeur

HÃœPPE douchewand met schuifdeur

Droge vloer door douchewand met schuifdeur van HÃœPPE

HÜPPE douchewand met schuifdeur. Droge vloer door douchewand met schuifdeur van HÜPPE.Soms is de doucheruimte net een waterpretpark. Zeker bij kinderen die naar hartenlust met water spelen en soms veel nattigheid op de vloer achterlaten. Dit is niet altijd prettig en kan zelfs gevaarlijk zijn i.v.m. uitglijden. Wanneer douchewater in de doucheruimte moet blijven, dan zijn schuifdeuren in de douche de ideale oplossing. Zeker wanneer er weinig ruimte is en in situaties waar het bad vervangen moet worden voor een douchewand. Fabrikant HÜPPE biedt hiervoor meerdere series, waaronder de nieuwe serie HÜPPE Design. Voor liefhebbers van 'less is more' staan deze douchewanden voor pure perfectie. Voor nog meer comfort en een geruisloos gebruik, ideaal in gehorige panden, zijn deze douchewanden leverbaar met de unieke functie Soft Open/Close. Net als bij een keukenlade sluit de schuifdeur vanzelf en zonder geluid!

Bij de serie HÜPPE Design heeft u ook de keuze in designstijl. De range 'pure' staat voor strakke en heldere lijnen, terwijl “elegance” staat voor ronde en meer natuurlijke vormen. De designstijl herkent u aan de exclusieve deurgrepen en het doorlopende afdekprofiel van de geleiderail. Om tegemoet te komen aan individuele en onderscheidende badkamerontwerpen is het afdekprofiel bovendien leverbaar in 4 kleuren: glanzend chroom, mat zilver, wit en zwart.

De instap kan met of zonder waterkeringsprofiel worden uitgevoerd. Met profiel geeft extra waterdichtheid, zonder waterkering is de deur volledig barrièrevrij, esthetische nog mooier om te zien en het biedt een makkelijke en veilige instap. Om de deuren te reinigen zijn deze voorzien van een uitklapmechanisme. U drukt de deur eenvoudig naar binnen en weer terug naar voren, in een handomdraai is uw douchewand eenvoudig en zorgvuldig schoon te maken.

Met glas is veel mogelijk
Naast de standaard helder glasuitvoering heeft u ook nog de keuze uit de zandstraaldecoraties Sandplus (mat) of Intima glas (met decorrand). Optioneel is het glas in 'anti-plaque' leverbaar. Een extra laag, dat ervoor zorgt, dat op het glas minder vuil aanhecht en het schoonmaken vereenvoudigt.

Meer informatie: www.huppe.nl

Publicatiedatum: 1 januari 2013

Reacties