Foto: 256804

Gegarandeerd doucheplezier voor jong en oud

De tranen vloeien al zodra het woord harenwassen valt. Werd er in de kinderkamer net nog tegen draken gevochten of naar griezelverhalen geluisterd, zodra er water en shampoo over hun hoofdjes stroomt, is het gedaan met de heldhaftigheid van kinderen

De tranen vloeien al zodra het woord harenwassen valt. Werd er in de kinderkamer net nog tegen draken gevochten of naar griezelverhalen geluisterd, zodra er water en shampoo over hun hoofdjes stroomt, is het gedaan met de heldhaftigheid van kinderen

Hoe kan dit noodzakelijke kwaad aangepakt worden en wordt baden en douchen weer leuk en aangenaam? Deze vraag wordt al generaties lang door vaders en moeders gesteld, ook door de ouders bij Hansgrohe. Hun idee: een douche die kinderen leuk vinden. Een vrolijke groene kikker met bewegende kraalogen en een brede lach maakt douchen en baden tot een groot plezier. Het sympathieke siliconen figuur kijkt vrolijk de badkamer in vanaf de grote Raindance S douchekop (diameter 100 mm) – een echte eyecatcher, die de kleintjes in de badkamer gezelschap houdt. En voor de ouders: druk op de kikker en hij geeft een vrolijke piep.

Eén douche voor kinderen én ouders

De Raindance Froggy is niet alleen leuk voor kinderen, maar als Raindance S 100 AIR ook voor volwassenen. Het kikkerhoofd kan eenvoudig van de douchekop verwijderd of er opgezet worden. Het bewezen QuickClean anti-kalksysteem vereenvoudigt het reinigen van de douche. Door met een vinger over de siliconen straal-openingen te wrijven, is de douche snel vrij van kalk. De EcoSmart technologie begrenst de waterdoorstroom tot max. 9 liter per minuut. Kinderen kunnen veilig met het kikkerhoofd spelen: de kleuren zijn niet giftig en kleine onderdelen kunnen niet loslaten. Raindance Froggy heeft alles in zich, om voor doucheplezier bij kleine en grote mensen te zorgen. Tranen in de badkamer behoren tot het verleden, kikker en kinderen lachen samen om het stromende water.

Over Hansgrohe

Hansgrohe is het premium merk voor douches, badkamer- en keukenkranen, thermostaten en afvoeren binnen de internationale Hansgrohe Groep. Beloond met talrijke awards vanuit de hele wereld staan de producten van Hansgrohe voor innovatieve technologie, het hoogste niveau van functionele kwaliteit en vormgeving. Dat is de grondslag voor het succes van het merk als wereldleider op douchegebied en een van de meest toonaangevende sanitairfabrikanten wereldwijd. Met uitvindingen zoals de glijstang, verstelbare douchestralen, QuickClean anti-kalksysteem, AirPower en de EcoSmart technologie geldt Hansgrohe als innovatief leider in de internationale sanitairbranche.

Designleider in de sanitairbranche

In de actuele ranglijst van het International Forum Design (iF) voor de beste onderneming ter wereld op het gebied van design staat Hansgrohe AG op plaats 12 van de ruim 1.900 genoteerde bedrijven. Met 840 punten laat de douche- en kranenspecialist uit het Zwarte Woud ondernemingen als Daimler, Audi, Hewlett Packard, Nokia en Volkswagen achter zich en is de designleider in de sanitairbranche. www.hansgrohe.com/design.

Publicatiedatum: 25 november 2010

Reacties