Foto: hansgrohe-rain-brain

Digitaal doucheplezier met RainBrain

Genieten onder de douche kan nu nog uitgebreider en luxer dankzij de RainBrain van Hansgrohe.

Genieten onder de douche kan nu nog uitgebreider en luxer dankzij de RainBrain van Hansgrohe.

Dit digitale douchebedieningssysteem maakt het mogelijk uw individuele douchewensen vooraf in te programmeren, zodat u kunt genieten van uw favoriete douchesoort, watertemperatuur, waterhoeveelheid, straalsoort en… muziek!

Digitaal en comfortabel

In de RainBrain kunnen de douchewensen van maar liefst vijf gebruikers ingesteld worden. De RainBrain is eenvoudig te activeren door met uw vinger het aan/ uit functiesymbool aan te raken. Met de handige draaiknop stelt u snel met stappen van 0,5 °C de temperatuur in, waarbij de Safety Functie u beschermt tegen verbranden door onverwachte temperatuursverhogingen. Dankzij de eenvoudig weergegeven symbolen op de tiptoetsen stelt u snel uw persoonlijke douchewensen in. Met de RainBrain kunnen alle douchesoorten van Hansgrohe bediend worden: van hoofddouches zoals de Raindance Rainmaker of Raindance Rainfall, handdouches tot zijdouches. Houdt u van een warm/koud afwisselende douche? Houdt uw partner van een extra warme douche? Speelt uw kind graag met de verschillende straalsoorten van de hoofddouche en de handdouche? Dankzij de persoonlijke instellings-mogelijkheden kan een ieder met één druk op de steeds opnieuw genieten van zijn individuele douchevoorkeuren.

Bijzondere functies

Koud water in de ochtend is verleden tijd: door middel van de Warm-up functie is het water al op uw ideale temperatuur tegen de tijd dat u onder de douche stapt. Dankzij de Cascade functie is het mogelijk de stralen van de zijdouches van boven naar beneden af te laten wisselen. Zo verwennen zij het lichaam van top tot teen. Om uw persoonlijke doucheplezier helemaal af te maken, kunt u via Bluetooth uw favoriete muziek vanaf uw MP3-speler of mobiele telefoon doorgeven aan de RainBrain en afspelen via externe speakers.

Wilt u zelf zien welke mogelijkheden RainBrain u biedt? Beleef nu virtueel alle mogelijkheden van de RainBrain op www.hansgrohe.nl/rainbrain.

Hansgrohe RainBrain – Elektronisch douchebedieningssysteem

- Uitvoeringen: met of zonder waterreguleringsmengsysteem
- TouchScreen voor aansturing tot 5 douches
- Comfortabele draaiknop voor instellen van watertemperatuur en -hoeveelheid
- Warm up Functie voor voorverwarmen van het douchewater
- Elektronische thermostaat met verbrandingsbescherming
- Instelbaar tot 5 gebruikers
- Afmetingen: 13,5 x 24 cm
- MP3-speler via Bluetooth
- Aansturen van externe verlichting

Oppervlak: Wit/chroom of zilver/chroom

Design: Phoenix Design, Stuttgart/Tokio

Awards: iF Design Award 2009

Over Hansgrohe

Hansgrohe is het premium merk voor douches, badkamer- en keukenkranen, thermostaten en afvoeren binnen de internationale Hansgrohe Groep. Beloond met talrijke awards vanuit de hele wereld staan de producten van Hansgrohe voor innovatieve technologie, het hoogste niveau van functionele kwaliteit en design. Dat is de grondslag voor het succes van het merk als wereldleider op douchegebied en een van de meest toonaangevende sanitairfabrikanten wereldwijd. Met uitvindingen zoals de glijstang, verstelbare douchestralen, QuickClean anti-kalksysteem, AIR power en de EcoSmart technologie geldt Hansgrohe als innovatief leider in de internationale sanitairbranche.

Meer informatie: www.hansgrohe.nl.

Publicatiedatum: 5 juli 2010

Reacties